Ліга чемпіонів УЄФА. «Бенфіка» – «Динамо»: арбітри з Німеччини

Ліга чемпіонів УЄФА. «Бенфіка» – «Динамо»: арбітри з Німеччини

Комітет арбітрів УЄФА призначив бригаду арбітрів з Німеччини для роботи на поєдинку 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між лісабонською «Бенфікою» та київським «Динамо».

Арбітр – Деніз Айтекін.

43-річний рефері мешкає у місті Оберасбах, що розташоване на федеральній землі Баварія, за основною професією – майстер ділового адміністрування, займається підприємництвом. Матчі німецької Бундесліги судить із 2008 року, арбітр ФІФА – з 2011-го. У своїй кар’єрі кілька разів перетинався і з «Динамо». У лютому 2014-го німець зафіксував виїзну нічию з іспанською «Валенсією» (0:0) в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи, а у березні 2015-го «біло-сині» розгромили на НСК «Олімпійський» англійський «Евертон» (5:2) у 1/8 фіналу Ліги Європи. У нинішньому сезоні Айтекін працював на трьох матчах основної стадії єврокубків, зокрема, у стартовому турі Ліги чемпіонів зафіксувавши виїзну поразку донецького «Шахтаря» від молдавського «Шерифа» (0:2).

Асистенти арбітра – Крістіан Дітц, Маркус Зінн.

Четвертий арбітр – Тобіас Райхель.

Арбітр ВАА – Бастіан Данкерт, асистент арбітра ВАА – Марко Фрітц

Спостерігач арбітражу УЄФА – Гілфі Тор Оррассон (Ісландія).

Делегат УЄФА – Балаж Макрей (Угорщина).

Зазначимо, що матч «Бенфіка» – «Динамо» пройде в середу, 8 грудня, на стадіоні «Да Луж» у Лісабоні, початок – о 22:00 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер