Матч із «Боруссією» дозволив зібрати щонайменше 400 тисяч євро для України

Матч із «Боруссією» дозволив зібрати щонайменше 400 тисяч євро для України

У вівторок, 26 квітня, київське «Динамо» провело четвертий поєдинок у рамках благодійного турне «Матч за Мир! Зупинимо Війну!» («Match for Peace! Stop the War!»), в якому зустрілося з грандом німецького футболу – восьмиразовим чемпіоном країни дортмундською «Боруссією». Українці перемогли з рахунком 3:2, а забитими м'ячами у складі нашої команди відзначилися Буяльський та Ванат (двічі). Зазначимо, що на матчі були присутні президент «Динамо» Ігор Суркіс та почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

З продажу квитків та донатів від уболівальників і глядачів, які надходили упродовж телевізійної трансляції, вдалося зібрати величезну суму - 400 тисяч євро. Нагадаємо, ці кошти будуть спрямовані на підтримку українців, які постраждали від війни з російським агресором та на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених повномасштабним військовим вторгненням російської федерації на територію України.

Зокрема, фінанси будуть спрямовані на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, а також на забезпечення їх ліками, медикаментами, товарами першої необхідності, тощо.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер