Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» у жовтні

Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» у жовтні

Прийшов час підбити підсумки голосування за найкращого Favbet гравця київського «Динамо» за підсумками жовтня.

Минулий місяць виявився дуже насиченим для динамівців – команда провела шість матчів: чотири зустрічі української Прем’єр-ліги, один поєдинок Ліги чемпіонів, а також матч 1/8 фіналу Кубка України. «Біло-сині» здобули чотири перемоги (над ФК «Львів» (4:1), СК « Дніпро-1» (2:0), «Маріуполем» у Кубку (2:1) та чемпіонаті (3:2), зіграли внічию з «Шахтарем» (0:0) та поступилися «Барселоні» (0:1).

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводяться голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Favbet гравець місяця». До неї увійшли: Георгій Бущан, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Денис Гармаш та Сергій Сидорчук.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» у жовтні взяли участь близько три з половиною тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 43% – за Миколу Шапаренка. У поточному сезоні на рахунку хавбека два голи і чотири результативні передачі. Зазначимо, що для Миколи це друга поспіль номінація – він визнавався уболівальниками найкращим гравцем місяця і у вересні.

Топ-5 гравців «Динамо» у жовтні на думку вболівальників:

1.    Шапаренко – 43%

2.    Гармаш – 25%

3.    Циганков – 16%

4.    Сидорчук – 12%

5.    Бущан – 4%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер