Мірча Луческу: «Якість та рівень гри зросли порівняно з попередніми матчами»

Мірча Луческу: «Якість та рівень гри зросли порівняно з попередніми матчами»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував клубним ЗМІ виїзний матч із «Бенфікою» (0:2) в Лізі чемпіонів.

- Ми домінували в цій грі, грали добре, доставляли м’яч до штрафного майданчика, але не вистачало агресивності, щоб завершувати атаки та забивати голи. На жаль, молодість та відсутність досвіду, особливо в центральній зоні захисту, призводить до того, що ми починаємо матчі невпевнено, пропускаємо голи. Потім ми додаємо, стаємо впевненішими, але відсутність досвіду дає про себе знати – це було і сьогодні, і в попередній грі з «Баварією».

Я вважаю, що якість та рівень гри зросли порівняно з попередніми матчами, хлопці почали впевненіше діяти, набувають досвіду. Я попросив їх у подальшому відштовхуватися від того рівня гри, який вони показували в других таймах матчів із «Баварією» та «Бенфікою», також вони добре виглядали в матчах із «Барселоною». Хлопці молоді, здібні, і все в їхніх руках.

На жаль, пропущені м’ячі на початку матчів завжди залишають слід, важко потім повертатися у гру після цього. Практично в усіх іграх ми швидко пропускали, після чого було важко добиватися результату.

- Зараз у нас буде фактично півроку, щоб відстояти звання чемпіонів та володарів Кубка України. Скажіть, за цей час вдасться підготувати боєздатну команду, яка наступного сезону знову вийде до Ліги чемпіонів та зможе обігрувати топові клуби?

- Команда будується важко, це не одного моменту справа – купив-продав, і все в тебе вийшло. Тут потрібне зростання, кропітка робота, серед цієї молоді знайти таланти, створити колектив. Важливо, щоб вони повірили в те, що я кажу, і найважливіше – повірили в себе та один в одного.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер