Новини з лазарету під час паузи на матчі збірних

Новини з лазарету під час паузи на матчі збірних

Триває тиждень матчів національних збірних, проте вже в найближчі вихідні поновляться клубні змагання.

У суботу «Динамо» зіграє у Львові матч чемпіонату проти команди ФК «Львів», після чого готуватиметься до матчу 3-го туру Ліги чемпіонів проти «Барселони».

Кілька наших футболістів продовжують відновлення після травм. Ми дізналися, хто з них зможе приєднатися до загальної роботи з командою вже найближчим часом, а чия реабілітація потребує більше часу.

У Віталія Миколенка запалення місця кріплення привідного м’яза, у понеділок, 11-го жовтня, він вперше зробив бігову роботу без тренажерної зали. Тож найближчим часом Віталій приступить до повноцінних тренувань.

У Віталія Буяльського також запалення привідного м’яза, у понеділок він вже працював нейтральним у загальній групі, тож вже скоро теж буде повноцінно тренуватися.

Артем Бєсєдін вже відклав милиці та займається роботою у тренажерній залі за індивідуальною програмою по укріпленню та нарощуванню м’язів коліна, планується, що найближчим часом він зможе зняти і спеціальний брейс.

Щодо Дениса Попова, як відомо, у нього травма передньої хрестоподібної зв’язки, загальний термін його відновлення – близько шести місяців.

Що стосується Владислава Кулача, він мав проблеми із серцем, а також переніс COVID-19, тож зараз проходить процес відновлення.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер