Олександр Андрієвський: «Завтрашній матч покаже, в яких кондиціях ми перебуваємо»

Олександр Андрієвський: «Завтрашній матч покаже, в яких кондиціях ми перебуваємо»

Півзахисник «Динамо» Олександр Андрієвський розповів про те, як йому святкується день народження на зборах, а також поділився враженнями від старту закордонного етапу підготовки до нового сезону.

- Сашо, чи відчувається святковий настрій?

- Так, відчувається. В принципі, все як завжди – святкую день народження на тренувальному зборі. Так що навіть звик, можна сказати.

- Ти зворушливо звернувся до героїв, які захищають Україну. Думаєш постійно про них*

- Неможливо не думати про це, оскільки це найголовніше на даний момент. Напевно, не так думаєш про футбол, як про те, як справи на фронті. Ми завжди подумки з ними, тим паче мої знайомі також на передовій – тож переживаємо за них усіх та передаємо щирі вітання.

- Так само важко налаштуватися на тренувальний процес через війну в Україні, як це було під час благодійних матчів?

- Дуже тяжко, але розуміємо, що ми в тому числі граємо для наших воїнів, вони дивляться на нас. Ми це знаємо, і це надихає нас, дає додаткові сили.

- Як зараз проходить тренувальний процес? Які кондиції набрала команда?

- Про кондиції ще зарано казати, оскільки ми лише розпочали збір. Думаю, підтягнуться наші збірники, ще кілька тижнів – і все буде гаразд. Завтра зіграємо матч, і він покаже, в яких ми кондиціях перебуваємо.

- У найкращих традиціях Мірчі Луческу призначати контрольний матч на другий день збору. Команда готова до цього спарингу?

- Звичайно, готові. Ми тренувалися в Києві, були важкі навантаження, тож фізично ми готові. Також у нас є молоді гравці, яким важливо доводити, що вони мають право перебувати в першій команді «Динамо». Думаю, ми підійдемо в хороших кондиціях до матчів.

- Чи були якісь обряди для молоді? Як їх прийняли в команді?

- Обрядів ніяких не було – напевно, такого немає вже років із десять. А так підтримуємо, на тренуваннях підказуємо, можна навіть прикрикнути десь. Загалом, ми їх і до цього всіх знали, оскільки слідкували за їхніми виступами в юнацькій першості – тож жодних проблем у колективі немає.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер