Перший венесуелець та представник 38-ї країни в «Динамо»

Перший венесуелець та представник 38-ї країни в «Динамо»

22-річний нападник Ерік Рамірес яскраво дебютував за «Динамо», забивши гол та віддавши результативну передачу вже в першому таймі.

Дебют форварда примітний не лише цим. Рамірес став першим венесуельцем в історії «Динамо». Раніше кольори клубу захищали представники цілого ряду країн Південної Америки (Бразилія, Аргентина, Уругвай), але венесуельців ще не було.

Крім того, після виходу Еріка клубна географія «Динамо» (враховуються лише ті, хто хоч раз вийшов на поле в чемпіонатах України) розширилася до представників 38-ми різних країн світу.

Отже, рахуємо. За першу команду «Динамо» виступали гравці з України, Вірменії, Австрії, Білорусі, Бельгії, Росії, Латвії, Литви, Узбекистану, Угорщини, Болгарії, Грузії, Данії, Іспанії, Люксембургу, Македонії, Нідерландів, Португалії, Польщі, Румунії, Фінляндії, Югославії, Сербії, Словенії, Хорватії, Франції, Швейцарії, Кувейту, Гани, Марокко, Гвінеї, Сенегалу, Нігерії, ДР Конго, Аргентини, Бразилії, Парагваю, Уругваю, Венесуели.

Також у системі клубу перебували, але в чемпіонатах України не зіграли жодного матчу, представники Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Словаччини, Чорногорії, Кот-д'Івуару, Болівії, Колумбії (виходили в єврокубках) та Перу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер