Сергій Сидорчук: «У домашній грі нам буде легше»

Сергій Сидорчук: «У домашній грі нам буде легше»

Капітан київського «Динамо» поділився враженнями від матчу з «Барселоною» на «Камп Ноу» в ефірі Megogo Футбол.

- Ми знали, що «Барселона» почне гру добре. У нас було завдання не пропустити швидкий гол. Так як вони грали вдома і мали 0 очок після двох турів, було зрозуміло, що вони дуже серйозно налаштовувалися на дві гри з нами. Було також зрозуміло, що вони повинні почати дуже потужно. Ми хотіли трохи збити темп, трохи довше звичайного вводили м'яч, але в першому таймі не все вийшло. 

- Мірча Луческу просив розігрувати м'яч через голкіпера?

- Так. В принципі, ми завжди намагаємося розігрувати через голкіпера, все залежить ще від того, як грає команда, від її рівня. Коли «Барселона» перебудувалася в другому таймі, нам стало трохи легше тримати м'яч. В принципі, другий тайм був трохи краще. 

- У минулому році у ворота «Динамо» забив Піке, у цьому році він знову забив. Чому я не можу його втримати?

- Не знаю, ми, в принципі, аналізували всіх футболістів, в тому числі і з приводу стандартних положень. Якщо пам'ятаєте, тоді він теж забив після передачі з флангу. Напевно, вся справа в високому рівні футболіста.

- Після «Баварії» стало актуальним питання, що «Динамо» мало пробиває по воротах суперника, створює мало моментів. Сьогодні взагалі було 0 ударів в створ воріт...

- Не знаю, це, напевно, більше питання до Містера з приводу гри... В атаці нам, дійсно, чогось не вистачає. Можливо, дається взнаки відсутність Артема Бесєдіна, який був у нас як маячок попереду. Є багато нюансів. Плюс рівень суперників у цих матчах високий, важко доходити до воріт. 

- Якщо «Баварія» сильно виділяється в групі, то з такою «Барселоною» можна боротися?

- В принципі, можна грати, але теж важко. Думаю, у домашній грі нам буде легше, там все-таки і стіни допомагатимуть. Сподіваємося на домашню гру.

- Мірча Луческу сказав, що, перебуваючи на цьому стадіоні, не можна не кайфувати. Ви це сьогодні відчули?

- Так, стадіон класний. Дійсно, ми отримували задоволення, особливо вже в другому таймі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер