Сирота забив за збірну України U21 у матчі проти Північної Македонії

Сирота забив за збірну України U21 у матчі проти Північної Македонії

У четвер вдень молодіжна збірна України провела черговий матч відбірного турніру чемпіонату Європи 2023 року.

Підопічні Руслана Ротаня зіграли із молодіжною командою Північної Македонії, матч відбувся у столиці країни Скоп’є та завершився унічию 1:1. Українці забили першими зусиллями динамівця Сироти. Незадовго до свистка на перерву Мудрик подав кутовий, на навіс відгукнувся Сирота, який вистрибнув вище за всіх у штрафному майданчику і головою відправив м'яч у сітку воріт суперника. Але у другому таймі македонці змогли відновити рівновагу. Скориставшись непорозумінням у захисних діях українців, Гроздановський перехопив м'яч, вийшов віч-на-віч з нашим воротарем та переграв його – 1:1. Наприкінці поєдинку хорошу нагоду вивести свою команду уперед мав динамівець Ванат, але із меж воротарського майданчика не зміг вразити ціль. А вже у компенсований час від пропущеного голу господарів врятувала поперечина, яка прийняла на себе м’яч.

Із шести викликаних до молодіжної збірної динамівців на поле вийшли четверо: захисники Олександр Сирота та Костянтин Вівчаренко потрапили до стартового складу та відіграли увесь матч, нападник Владислав Ванат, який виступає на правах оренди за одеський «Чорноморець», вступив у гру на 70-й хвилині, а півзахисник Микола Михайленко – на 81-й.

Нагадаємо, що після п’яти зіграних турів українці посідають другу позицію в групі Н, маючи однакову кількість очок із молодіжною збірною Франції – по 10, щоправда, французи провели на одну гру менше.

Зазначимо, що відразу після гри українська команда вилетить до Львова, де 16 листопада на «Арені Львів» проведе не менш важливий матч — проти збірної Сербії.

Відбір на молодіжний Євро-2023.

Північна Македонія U-21 - Україна U-21 - 1:1

Україна U-21: Трубін, Сич, Сирота, Батагов, Вівчаренко, Судаков (Михайленко, 81), Криськів (Желiзко, 70), Бондаренко, Назаренко (Очеретько, 70), Мудрік (Алефіренко, 86), В'юнник (Ванат, 70)

Голи: Гроздановський (58) - Сирота (43).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер