Троє динамівців посприяли перемозі України у грі з Марокко на Олімпійських іграх

Троє динамівців посприяли перемозі України у грі з Марокко на Олімпійських іграх

У своєму другому матчі на Олімпійських іграх – 2024 збірна України зустрілася з Марокко. 

Нагадаємо, у першому турі нашої групи Україна поступилася Іраку (1:2), у той час як марокканці перемогли Аргентину (2:1). 

Як і у першому турі, у стартовому складі «синьо-жовтих» вийшли усі троє заявлених на турнір представників київського «Динамо» - Максим Брагару, Микола Михайленко та Валентин Рубчинський. 

«Синьо-жовті» добре розпочали гру, переважали суперника та відкрили рахунок у грі на 22-й хвилині, коли Криськів відзначився з передачі Брагару. Україна мала більше моментів, однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Руслана Ротаня. 

У другому таймі ситуація на полі змінилася. На 63-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота України за фол Салюка та залишив «синьо-жовтих» у меншості, вилучивши порушника. Рахімі реалізував 11-метровий, зрівнявши рахунок, після чого ігрова перевага була вже на боці марокканців, які грали у більшості. 

Та українці проявили характер та у компенсований час зуміли забити переможний гол. Ключову роль у гольовій атаці зіграв Рубчинський, який перехопив м’яч біля власного штрафного майданчика, запустивши у прорив Краснопіра, а потім підтримав атаку, віддавши передгольовий пас до штрафного майданчика. Крапку поставив Краснопір, забивши переможний гол – 2:1. 

В іншому матчі нашої групи Аргентина перемогла Ірак (3:1). Тож після двох турів усі чотири команди нашої групи мають рівну кількість очок – по три. Вирішальний матч третього туру проти Аргентини Україна зіграє 30 липня. 

Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер