У стані суперника. «Баварія» розгромила «Бохум» і вийшла в лідери Бундесліги

У стані суперника. «Баварія» розгромила «Бохум» і вийшла в лідери Бундесліги

У суботу, 18 вересня, німецька «Баварія», яка стане наступним суперником київського «Динамо» на груповому етапі Ліги чемпіонів, приймала «Бохум».

Мюнхенці не помітили своїх суперників, які за підсумками минулого сезону стали переможцями другої Бундесліги та здобули підвищення, і забили «Бохуму» сім м’ячів без відповіді.

На 17-й хвилині початок розгрому поклав Лерой Сане, відзначившись прямим ударом зі штрафного. А голи Йозуа Кімміха, Сержа Гнабрі, а також автогол Васіліоса Лампропулоса забезпечили «Баварії» більш ніж комфортну перевагу 4:0 вже до перерви.

У другому таймі гольову феєрію продовжили Роберт Левандовські, котрий забиває вже у 19-ти матчах поспіль у всіх турнірах, дубль оформив Йозуа Кімміх, а Ерік Максим Шупо-Мотінг довів результат до 7:0.

Переконлива перемога дозволила «Баварії» вийти на перше місце в турнірній таблиці Бундесліги, обійшовши за додатковими показниками «Вольфсбург» (обидві команди набрали по 13 очок). Після перших п’яти турів підопічні Юліана Нагельсмана мають у своєму активі 20 забитих голів, встановивши рекорд турніру.

Перед зустріччю з київським «Динамо», яка відбудеться на «Альянц Арені» 29 вересня, «Баварія» проведе ще один матч національної першості – 24 вересня в гостях у «Гройтер Фюрта».

Німецька Бундесліга 2021/22, 5-й тур

«Баварія» (Мюнхен) – «Бохум» (Бохум) – 7:0 (4:0)

Голи: Сане, 17, Кімміх, 27, 65, Гнабрі, 32, Лампропулос, 45 (автогол), Левандовські, 61, Шупо-Мотінг, 79.

Склад «Баварії»: Нойєр – Станішич (Сарр, 62), Зюле, Ернандес, Девіс (Річардс, 46) – Кімміх (Куассі, 72), Горецка – Гнабрі, Мюллер, Сане (Забітцер, 62) – Левандовські (Шупо-Мотінг, 68).

Фото - fcbayern.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер