VBET Кубок України. 1/8 фіналу. «Оболонь» – «Динамо». Прев’ю

VBET Кубок України. 1/8 фіналу. «Оболонь» – «Динамо». Прев’ю

У середу, 27 вересня, київське «Динамо» стартує в розіграші VBET Кубка України сезону-2023/2024. Суперником «біло-синіх» стане столична «Оболонь».

Поєдинок відбудеться на стадіоні «Оболонь-Арена», початок – о 17:00.

 ШЛЯХ У КУБКУ УКРАЇНИ-2023/2024

Якщо «Динамо» проведе перший поєдинок у нинішньому турнірі, то «Оболонь» вже подолала одну стадію. В 1/16 фіналу «пивовари» грали на виїзді з представником Другої ліги – «Звягелем» з однойменного міста в Житомирській області, і здобули мінімальну перемогу – 1:0 (Черненко, 58). При цьому на четвертій доданій до другого тайму хвилині господарі мали шанс перевести гру в овертайм, але гравець «Звягеля» Панчишин не реалізував пенальті.

СТАН СПРАВ У VBET ЛІЗІ

 «ОБОЛОНЬ»

«Пивовари» наразі перебувають на 13-му місці, у зоні перехідних матчів за право залишитися в елітному дивізіоні. Після восьми зіграних матчів в активі підопічних Валерія Іващенка шість очок (1 перемога, 3 нічиї, 4 поразки, різниця м’ячів – 4:10), при цьому у столичного клубу найгірша атака в нинішньому сезоні.

Якщо враховувати матчі, проведені в чемпіонаті та Кубку України, найкращим бомбардиром команди в нинішньому сезоні є півзахисник Руслан Черненко, який забив два м’ячі (по одному в кожному з турнірів).

 «ДИНАМО»

«Біло-сині» посідають у поточній турнірній таблиці п’яте місце з 12 очками, при цьому зігравши лише п’ять матчів (4 перемоги, 1 поразка, різниця м’ячів – 16:8). Більше забитих м’ячів має лише «Кривбас» (17), стільки ж у «Шахтаря». Наразі «Динамо» є лідером за втраченими очками, відстаючи від «Шахтаря» на шість балів та від «Кривбаса» - на п’ять, але у конкурентів на три зіграних матчі більше.

Найкращим бомбардиром нашої команди є Андрій Ярмоленко – в його активі чотири забитих м’ячі. По три результативних удари мають у своєму активі Віталій Буяльський та Владислав Ванат.

 

ІСТОРІЯ ПРОТИСТОЯННЯ У КУБКУ УКРАЇНИ

Незважаючи на те, що ФК «Оболонь» був створений відносно нещодавно, в 2013 році, нинішні суперники вже перетиналися в Кубку України. Сталося це так само на стадії 1/8 фіналу розіграшу сезону-2015/2016, і тоді «Динамо» двічі обіграло «пивоварів» – 2:0 на виїзді та 5:0 удома.

З футболістів, які були в заявці на ті матчі, продовжують грати за «Динамо» воротар Георгій Бущан та півзахисник Віталій Буяльський.

 

СУДДІВСЬКІ ПРИЗНАЧЕННЯ

Арбітр – Дьордь Н.В. (Ужгород)

Асистенти арбітра – Миронов О.В (Полтава), Юхименко М.В. (Луцьк)

Четвертий арбітр – Кальонов О.О. (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу – Покідько І.Р. (Полтава)

ОСТАННЯ ЗУСТРІЧ КОМАНД

VBET Ліга. 2-й тур

04.08.2023. Київ, стадіон «Оболонь Арена»

«Оболонь» – «Динамо» – 2:4 (1:3)

«Оболонь»: Федорівський – Вовкун (Карась, 32), Приймак, Лук’янчук, Мороз – Черненко, Слободян (Нагієв, 84), Прокопенко, Мединський (Осман, 84), Тарануха (Груша, 63) – Суханов (Краснопір, 63).

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 82) – Сидорчук (Бражко, 64), Шапаренко (Шепелєв, 64), Буяльський, Кабаєв (Волошин, 46), Ярмоленко – Ванат (Діалло, 82).

Голи: Черненко (44), Карась (50) – Ванат (20), Ярмоленко (32, пен., 77, пен.), Буяльський (45+5).

Попереджені: Мороз (31), Груша (69), Мединський (80) – Кабаєв (22), Сидорчук (58), Шепелєв (78), Дубінчак (80), Вівчаренко (88).

Вилучений: Груша (73, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер