VBET Ліга. 1-й тур. «Інгулець» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

VBET Ліга. 1-й тур. «Інгулець» - «Динамо» - 1:2. Звіт про матч

Київське "Динамо" на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського провело перенесений матч 1-го туру VBET Ліги проти "Інгульця".

Перед звітною зустріччю кияни йшли на 5-й позиції, набравши 20 очок у 11-ти матчах, тоді як "Інгулець", здобувши 7 очок, замикав турнірну таблицю.

Матч із петрівцями з дисциплінарних причин пропускали динамівці Денис Попов і Сергій Сидорчук, яких у стартовому складі замінили Олександр Сирота й Олександр Андрієвський. А замість Владислава Кабаєва на лівому фланзі атаки Мірча Луческу сьогодні віддав перевагу Джастіну Лонвейку.

У "Інгульця" кадрові зміни перед матчем із "Динамо" були ще суттєвішими - клуб ухвалив рішення припинити співпрацю зі своїм багаторічним наставником Сергієм Лавриненком, місце якого на тренерському містку зайняв його асистент Младен Бартулович.

Втім, ротація на позиції тренера не завадила номінальним господарям відповідально підготуватися до поєдинку з киянами та тримати в напрузі оборону "Динамо", проводячи гострі контратаки. Так, на стартових хвилинах Нещерет парирував удар Андрія Кухарука після виходу на ворота "Динамо", а захисники "біло-синіх" нівелювали кілька небезпечних флангових прострілів суперника.

На 32-й хвилині динамівцям вдалося повести в рахунку - Коробенко збив Буяльського у власному штрафному майданчику, за що Катерина Монзуль призначила пенальті. 11-метровий взявся виконувати Віктор Циганков, який чітко розвів Паламарчука та м'яч по різних кутах воріт.

Невдовзі вже сам Буяльський був близьким до того, аби відзначитися, завдавши удару зльоту з лівого кута штрафного, однак із цим пострілом голкіпер "Інгульця" впорався.

А в компенсований час Віктор Циганков збільшив перевагу "Динамо", переправивши в ворота передачу Владислава Дубінчака, який обіграв Паламарчука, від лицьової лінії.

На початку другої половини зустрічі, яку динамівці розпочали активніше в атаці, Буяльський не реалізував ще один хороший момент, пробивши повз ворота зі зручної позиції з напівкола штрафного.

На 62-й хвилині "Інгульцю" вдалося відквитати один гол, коли Запорожець із правого флангу вирізав м'яч до центру штрафного під удар Сітала, який у дотик пробив повз Нещерета. А невдовзі Руслану довелося вступити в гру, парирувавши удар Віктора Блізніченка зі стандарту.

До кінця зустрічі "Динамо" могло збільшувати рахунок на свою користь - спочатку Владислав Кулач із центру штрафного пробив низом повз ліву штангу, а на фінальних хвилинах дальній постріл Дениса Гармаша парирував Паламарчук.

Перемога над "Інгульцем" дозволила киянам піднятися на третю позицію в турнірній таблиці. "Динамо" набрало однакову кількість очок із "Зорею" та "Олександрією" - по 23 (олександрійці провели на матч менше). А вже наступного понеділка динамівці зіграють із "Вересом" у рамках 14-го туру української Прем'єр-ліги. Матч також пройде на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського та розпочнеться о 14:00.

VBET Ліга 2022/23, 1-й тур

«Інгулець» (Петрове) - «Динамо» (Київ) – 1:2 (0:2)

17.11.2022. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Інгулець»: Паламарчук - Саків, Ковальов, Поспєлов, Нагієв - Коробенко (Клименко, 46), Кухарук, Козак (В. Блізніченко, 46), Запорожець (Марусич, 82), Смоляков (А. Блізніченко, 67) - Сітало (Резепов, 74).

«Динамо»: Нещерет - Кендзьора (Караваєв, 77), Забарний, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 78) - Андрієвський, Шепелєв (Перріс, 85), Буяльський, Циганков, Лонвейк (Гармаш, 67) - Ванат (Кулач, 78).

Голи: Сітало (62) - Циганков (32, пен., 45+1).

Попереджені: Козак (13), Ковальов (15), Коробенко (31) - Сирота (71).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер