VBET Ліга. «Олександрія» – «Динамо» – 1:5. Звіт про матч

VBET Ліга. «Олександрія» – «Динамо» – 1:5. Звіт про матч

У рамках 27-го туру VBET Ліги київське «Динамо» на стадіоні «Ніка» протистояло «Олександрії».

Матч розпочався з першого удару по м'ячу захисника України Арсенія Рябошапка. Гравці обох команд та всі присутні на стадіоні Ніка супроводили цей момент довгими аплодисментами. Велика подяка кожному й кожній, хто боронить нашу Батьківщину!

Ледь не з самого початку зустрічі стадіон Ніка заливав дощ. А що до самої гри, то вже на 8-й хвилині точним ударом міг відзначатися Олександр Андрієвський. Ямайський легіонер нашої команди Кахім Перріс обійшов суперника на правому фланзі та видав м'яч Олександру, проте на заваді став рикошет.

За хвилину свій шанс мали й господарі. Кирило Ковалець класно перевів м'яч із правого флангу на лівий, та після удару Еміля Мустафаєва м'яч пролетів трохи повз ворота.

На 12-й хвилині Перріс знову міг виступити у ролі асистента. Цього разу після його пасу пробивав Віталій Буяльський, але Владислав Бабогло став 29-му номеру киян на заваді і удар успішно заблокував.

16-та хвилина - знову у грі Перріс. Цього разу Кахім розігнав контратаку динамівців після виконання олександрійцями кутового. Володимир Шепелєв після пасу вінгера влучив у стійку.

Втім, успіх посміхнувся біло-синім вже у наступній атаці. Владислав Кабаєв блискуче розхитав захисників Олександрії, після чого Олександр Андрієвський з лету пробив наче з гармати - 0:1!

На 26-й хвилині Скорко навісив на Мустафаєва, але удар того витягнув Нещерет. А вже зовсім скоро кияни розігнали чергову класну контратаку.

Вівчаренко-Перріс-Буяльський-Ванат. Саме ці футболісти розігнали стрімкий випад, але останньому дотягнутися до м'яча як слід було важкувато.

Яскравість гри підтверджує те, що Олександрія знову відповіла миттєво. Цього разу Мустафаєв асистував, а пробивав у свою чергу Андрій Кулаков.

А далі Перріс свого нарешті домігся - а саме записав на свій рахунок асист. Та індивідуальні дії автора голу Владислава Ваната, який на замасі поклав на газон Сергія Логінова, точно не поступаються у майстерності діям Кахіма. 0:2 - таким став рахунок на 32-й хвилині протистояння.

А на 40-й хвилині вже відзначилися господарі. Кирило Ковалець встиг зберігти м'яч у межах поля на правому фланзі і видав на Кирила Сігеєва, який з меж штрафного майданчика пробив у самісіньку дев'ятку.

Перший небезпечний момент у таймі номер 2 (який, до слова, вже проходив без супроводу дощу) створив Владислав Кабаєв, який з лівого флангу цілився у дальню дев'ятку, проте м'яч пролетів вище. Пізніше прийшов час і для забитого голу, але Максим Дячук вразив ворота колишньої команди вже після свистка Кривушкіна.

У середині другого тайму з-за меж штрафного майданчику до м'яча приклався Андрієвский, але відзначитися дублем Олександру своїм сейвом завадив Микита Шевченко.

На 72-й хвилині свій третій м'яч у сезоні та другий в УПЛ забив Костянтин Вівчаренко. 2-й номер біло-синіх класно пробив в один дотик із лету після не менш якісної передачі Буяльського. Та, на жаль, зовсім скоро на Кропивниччині була оголошена повітряна тривога і гравці обох команд послідували в укриття.

Після поновлення зустрічі Динамо ледь не одразу забило четвертий. Простріл Кабаєва завершився зрізкою Логінова і встановленням розгромного рахунку.

Відзначимо, що у цій грі за наш клуб дебютував північномакедонський легіонер Решат Рамадані, який на 82-й хвилині змінив Володимира Шепелєва. Трохи раніше на полі з'явився і Денис Гармаш, який одного разу ледь не піймав Микиту Шевченка на виході з воріт.

Під самий кінець зустрічі відзначився молодий вихованець нашого клубу Назар Волошин. До слова, це його дебютний гол в основній команді Динамо.

Під кінець зустрічі вперше в основній команді біло-синіх на поле вийшов і Антон Боль, який замінив Максима Дячука. 5:1 - впевнена перемога киян.

VBET Ліга, 27-й тур

20.05.2023. Олександрія, КСК «Ніка».

«Олександрія» – «Динамо» – 1:5

«Олександрія»: Шевченко - Скорко, Бабогло, Логінов, Копина (Чубатий, 83) - Рибалка, Сігеєв (Калітвінцев, 69), Ковалець (Матюшенко, 83) - Мустафаєв, Кулаков (Кобзар, 83), Кожушко (Шулянський, 46).

«Динамо»: Нещерет – Тимчик, Дячук (Боль, 90), Сирота, Вівчаренко – Андрієвський, Шепелєв (Рамадані, 82) - Перріс (Караваєв, 82), Буяльський, Кабаєв (Волошин, 82) – Ванат (Гармаш, 65).

Голи: Сігеєв (40) - Андрієвський (17), Ванат (32), Вівчаренко (72), Логінов (78, автогол), Волошин (88).

Попереджені: Кулаков (84) - Кабаєв (54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер