Владиславу Дубінчаку – 24! Вітаємо!

Владиславу Дубінчаку – 24! Вітаємо!

Сьогодні свій День народження відзначає захисник київського «Динамо» Владислав Дубінчак.

Наш іменинник народився в смт. Томашпіль, що у Вінницькій області. Там же починав займатися футболом. У чемпіонаті України серед дитячих команд уже виступав за BRW-ВІК із Володимир-Волинського (Волинська область), а в 2014 році юний футболіст переїхав до Києва, отримавши пропозицію від столичного «Динамо». Причому новачок настільки вразив тренерів, що у 16-річному віці він уже дебютував у юнацькій команді.

Владислав належить до золотого покоління талановитих динамівців, які були чемпіонами України на юнацькому та молодіжному рівні, а також яскраво проявили себе у Юнацькій Лізі УЄФА.

Перейшовши до дорослого футболу, молодий захисник вирішив не чекати свого шансу в першій команді «Динамо», а пішов в оренду. Спершу – до київського «Арсеналу», потім – до львівських «Карпат». Та найкраще себе проявив Влад у складі «Дніпра-1», після чого повернувся до «Динамо».

У цей день хочемо побажати Владиславу не зупинятися на досягнутому, продовжувати прогресувати, реалізувати себе в «Динамо» та досягти з нашим клубом великих успіхів та перемог! А передусім – якомога швидшого настання миру в нашій країні! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер