Жерсон Родрігес зіграв за збірну Люксембургу

Жерсон Родрігес зіграв за збірну Люксембургу

Динамівський нападник Жерсон Родрігес, який у сезоні-2021/2022 виступав на правах оренди за французький «Труа» та турецький «Еюпспор», провів черговий матч у складі національної збірної.

У рамках 3-го туру дивізіону С Ліги націй Люксембург приймав на домашній арені Туреччину. Обидві команди виграли по два стартових матчі в нинішньому розіграші турніру, тож це була битва за перше місце.

Пропустивши в першому таймі з пенальті, який чітко виконав гравець міланського «Інтера» Хакан Чалханоглу, господарі так і не знайшли, чим відповісти супернику, до того ж ще й пропустили після перерви вдруге після влучного удару нападника «Фенербахче» Сердара Дурсуна.

У підсумку, поразка Люксембурга – 0:2. Жерсон Родрігес провів на полі весь матч (42-й за національну команду), але допомогти результативними діями не зміг. Нагадаємо, у його доробку 11 забитих м’ячів у футболці збірної й сьоме місце у списку найкращих голеадорів в історії національної команди (у лідера Леона Марта, який виступав у 1933-1945 роках, 16 голів).

Додамо, що свій наступний поєдинок Люксембург проведе 14 червня, коли так само на домашньому полі зіграє з Фарерськими островами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер