Знову перші! «Чорноморець» – «Динамо» – 1:6. Звіт про матч

Знову перші! «Чорноморець» – «Динамо» – 1:6. Звіт про матч

У рамках 15-го туру VBET Ліги київське «Динамо» розгромило одеський «Чорноморець» – 6:1.

Номінально гостьовий поєдинок для «біло-синіх», які готуються до відповідального матчу Ліги чемпіонів проти «Баварії», зіграли на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського в столиці країни (при цьому гра другого кола, номінально домашня для киян, пройде в Одесі).

При цьому керівництво киян на чолі з головним тренером Мірчею Луческу дозволило тренерському штабу «моряків» розраховувати у поєдинку на всіх орендованих у нашої команди футболістів. У результаті з перших хвилин на поле стадіону імені Валерія Лобановського вийшли п'ятеро гравців, контракти яких належать «Динамо», ще троє увійшли до гри після перерви.

Перші хвилини динамівці пристрілювалися до володінь суперника. Ударам Буяльського, Шепелєва та Шкуріна не вистачило точності, а після пострілу Циганкова, який на перших хвилинах заробив попередження за нібито симуляцію у штрафному майданчику, м'яч прийняла на себе стійка.

У результаті відкрити рахунок «біло-синім» вдалося на 27-й хвилині. Динамівці організували атаку другим темпом, після прострілу Миколенка м'яч відскочив до Буяльського, і Віталій із кількох метрів пробив точно по воротах. А за кілька хвилин динамівці подвоїли свою перевагу – Вітіньйо класним ударом здалеку поцілив точно у верхній кут воріт.

На 37-й хвилині номінальні гості довели рахунок до розгромного. Знову точний удар на свій рахунок записав бразильський легіонер «Динамо», який оформив дубль у матчі. Але перед самою перервою «морякам» вдалося «розпечатати» ворота Бущана – Ісаєнко зблизька замкнув подачу після розіграшу кутового.

У перерві тренерський штаб «Динамо» зробив заміну, і Гармаш, який вийшов на поле, практично відразу ж видав шедевр. Денис наважився на обвідний удар метрів із 25-ти, і м'яч залетів точно в кут. А невдовзі новоявлений форвард «біло-синіх» ще й пенальті заробив, коли після його удару захисник одеситів зіграв рукою й арбітр призначив пенальті. Після тривалого перегляду відеоповтору початкове рішення рефері було лише підтверджене, і Буяльський впевнено реалізував 11-метровий, слідом за Вітіньйо оформивши дубль у матчі.

Забити цього вечора хотіли багато хто, але вдалося це Кулачу. Найкращий бомбардир УПЛ за підсумками минулого сезону відгукнувся на навіс де Пени й головою відправив м'яча у ворота, забивши перший м'яч за «біло-синіх».

У підсумку, 6:1 – впевнена перемога «Динамо», яка, напевно, позитивно вплине на впевненість та настрій «біло-синіх» перед єврокубковою зустріччю з «Баварією».

VBET Ліга. 15-й тур

«Чорноморець» – «Динамо» – 1:6 (1:3).

19.11.2021. Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Чорноморець»: Варакута, Скорко, Біловар, Дубко (Кадірі, 65), Кузик, Вачіберадзе (Кравченко, 46), Брагару (Білошевський, 71), Авагімян (Штогрін, 84), Тлумак (Михайленко, 46), Ісаєнко.

«Динамо»: Бущан, Караваєв, Кендзьора, Сирота, Миколенко, Андрієвський, Шепелєв (Гармаш, 46), Вітіньйо (де Пена, 72), Циганков (Антюх, 72), Буяльський (Лєднєв, 76), Шкурін (Кулач, 65) ).

Голи: Ісаєнко (44) – Буяльський (27, 58, з пенальті), Вітіньйо (30, 37), Гармаш (49), Кулач (82).

Попереджені: Бугай (12), Кузик (53) – Циганков (3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер