10 динамівців викликані до збірної України на товариський та кваліфікаційний матчі у листопаді

10 динамівців викликані до збірної України на товариський та кваліфікаційний матчі у листопаді

В.о. головного тренера збірної України Олександр Петраков визначився з футболістами, які будуть викликані для підготовки та участі у найближчому зборі команди. У його рамках наша збірна проведе два поєдинки – товариський проти Болгарії (11 листопада в Одесі) та матч відбору ЧС-2022  проти Боснії і Герцеговини (16-го листопада у місті Зениця), який стане вирішальним для «синьо-жовтих» при розподілі місць у групі «D».

До списку з 25 футболістів увійшли 10 представників «Динамо». Це воротар Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, півзахисники Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Микола Шапаренко та нападник Денис Гармаш. Також до резервного списку з восьми футболістів було включено півзахисника Сергія Булецу, який на правах оренди виступає за луганську «Зорю».

Розпочне збір збірна України 8 листопада в Києві. А наступного дня вилетить до Одеси, де проведе товариський поєдинок із командою Болгарії. Заключний матч у групі D відбору ЧС-2022 українці зіграють 16 листопада в гостях, у місті Зениця, проти збірної Боснії і Герцеговини.

Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер