12 динамівців викликані до збірної України до матчів плей-оф відбору ЧС-2022 та Ліги націй

12 динамівців викликані до збірної України до матчів плей-оф відбору ЧС-2022 та Ліги націй

Головний тренер національної збірної України Олександр Петраков оголосив список гравців українських клубів, які запрошені до підготовчого збору у складі «синьо-жовтих».

Серед 25-ти футболістів – 12 представників київського «Динамо»: воротар Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Денис Попов, півзахисники Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, нападники Денис Гармаш і Артем Бєсєдін, а також хавбек Сергій Булеца, який виступає на правах оренди за луганську «Зорю».

Через ушкодження не зможуть допомогти збірній України двоє захисників «Динамо» – Олександр Тимчик та Микита Бурда.

Українські збірники з іноземних чемпіонатів приєднаються до лав національної команди після того, як їхні клуби закінчать офіційний сезон. Упродовж травня національна команда проведе декілька товариських ігор, спаринг-партнери в яких будуть визначені найближчим часом.

Через російську військову агресію національна збірна України офіційно розпочне свій ігровий рік лише 1 червня, коли у Глазго відбудеться півфінал плей-оф європейської кваліфікації ЧС-2022 між Шотландією та Україною. Переможець дуелі у фіналі плей-оф зустрінеться з Уельсом 5 червня.

Далі на «синьо-жовтих» чекають шість зустрічей у межах Ліги націй-2022/2023 проти збірних Шотландії, Ірландії та Вірменії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер