2 липня «Динамо» зіграє зі «Сьйоном»

2 липня «Динамо» зіграє зі «Сьйоном»

Ще одним суперником київського «Динамо» в рамках передсезонного збору та підготовки до кваліфікації Ліги чемпіонів стане швейцарський «Сьйон».

Зустріч команд відбудеться у суботу, 2 липня, на стадіоні «Сен-Жермен» у Сав‘єзі та розпочнеться о 19:00 за місцевим часом (20:00 за Києвом).

«Сьйон» виступає у найвищому за рангом дивізіоні - Суперлізі Швейцарії та є дворазовим чемпіоном країни (у сезонах 1991/92, 1996/97), а також тринадцятиразовим володарем Кубка Швейцарії. За підсумками минулого сезону «Сьйон» посів 7-те місце у турнірній таблиці (2021/2022).

Зі «Сьйоном» «Динамо» зустрічалося і минулого літа, готуючись до сезону в рамках тренувального збору. Тоді товариська зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь киян (голами відзначилися Родрігес та Шкурін).

Нагадаємо, 26 червня кияни зіграють із командою «Івердон Спорт» (початок матчу - о 17:00 за київським часом), а 29 червня - із «Лозанна Спорт» (21:00). Окрім того, на 12 липня у «Динамо» заплановане проведення двоматчевого протистояння з французьким клубом «Олімпік Ліон» (19:00 та 22:00).

Як і інші міжнародні товариські матчі «Динамо», гра зі «Сьйоном» матиме благодійний характер. Усі виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Нагадаємо, у рамках благодійної серії «Match for Peace. Stop War in Ukraine!» з 12 квітня по 13 травня «Динамо» провело 7 матчів у європейських містах, зігравши з польською «Легією», турецьким «Галатасараєм», румунським «ЧФР 1907 Клуж», німецькою «Борусією Дортмунд», хорватським «Динамо Загреб», швейцарським «Базелем» та естонською «Флорою». Під час цих матчів та завдяки супутнім благодійним заходам та аукціонам було зібрано понад 25 млн гривень.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер