АЕК – «Динамо»: передматчева пресконференція Хосе Луїса Ольтри та Адама Дюрчо

АЕК – «Динамо»: передматчева пресконференція Хосе Луїса Ольтри та Адама Дюрчо

Наставник кіпрського АЕКа Хосе Луїс Ольтра та нападник команди Адам Дюрчо провели пресконференцію напередодні домашнього поєдинку 5-го туру групового раунду Ліги Європи проти київського "Динамо".

"Завтрашня гра - дуже важлива для нас, - сказав Хосе Луїс Ольтра. - У нас є історичний шанс вийти з групи. Хочу попросити вболівальників підтримувати нас із самого початку. Нам протистоїть дуже хороша команда, яка додала в порівнянні з минулою нашою зустріччю. Гравці "Динамо" в хорошій формі, у них грамотний тренер. 

Але я хочу бачити від своєї команди сміливої та ідеальної гри. Ми маємо виглядати найкращим чином. Я вірю в команду та наших уболівальників. Ми не гратимемо на нічию, хоча нас влаштовує такий результат. Коли ви розраховуєте на нічию, то, скоріш за все, програєте. Тому наша єдина мета - перемога.

У всіх іграх ви повинні бути вмотивовані. Якщо хтось буде невмотивованим, для нього не знайдеться місця у команді. Завтра ми маємо зосередитися на своїй грі. Доведеться бути рішучими і в атаці, і в обороні. Ми маємо показати хорошу гру.

Звичайно, супернику нема чого втрачати, але їхньою метою з самого початку було пройти кваліфікацію. І саме тому вони хочуть перемоги. Усе залежить від нас. У першому матчі ми продемонстрували конкурентоспроможну гру. Ми добре попрацювали в обороні, не давали противнику простору, але не утримували м'яч та не догравали атаки. Ми маємо грати агресивніше. Правильний шлях – це гра, яку ми показали в Польщі, і деякі речі можна покращити.

Я тренер, який не терпить виправдань. У нашій обоймі 19 гравців, включаючи трьох воротарів. Але цих гравців достатньо, щоб досягти нашої мети. Я маю план на завтрашню гру. Для деяких виконавців це шанс показати свою готовність. Я задоволений усім. Єдиний, хто не зможе взяти участь, це Генрі Андреу. У нас є шанс витримати конкуренцію та увійти в історію разом із командою.

Так, ми не заробляли очків в останніх матчах, однак ми грали з дуже хорошими командами та в усіх матчах виглядали конкурентоспроможними. Поразки в поєдинках із "Ренном" і "Фенербахче" були несправедливими, але загалом я задоволений виступом команди в усіх поєдинках. Однак ми маємо звертати увагу на деталі. Я вірю в гравців, про що постійно кажу їм у роздягальні".

"Ми всі знаємо, наскільки важливою є ця гра. Команда готова, - додав угорський нападник Адам Дюрчо. - Ми завжди хотіли грати проти таких суперників. Оскільки я був на трибунах у попередньому матчі, я хочу відчути ту атмосферу, яку бачив у грі з "Фенербахче". Було боляче пропускати матч. Ми хочемо, щоб світ пишався нами, і ми хочемо перемогти. Чекаємо цієї перемоги.

Влітку тренер сказав мені забити 8 м'ячів. Минулого сезону було складно, бо я отримав травму та вибув на тривалий термін. Цього року в мене більше впевненості, і я краще знаю команду".

Фото - aek.com.cy

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер