Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Півтора тайми все було нормально...»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Півтора тайми все було нормально...»

- Не сказав би, що перший млинець – глевкий. Хлопці півтора тайми дотримувалися тренерської установки, але розвалилися буквально за 20 хвилин до кінця. Будемо з'ясовувати причини, але мені здається, подіяли й заміни, а також той факт, що, незважаючи на пройдений час, деякі гравці просто повністю не відновилися після фінальної частини ДЮФЛУ. Ми намагалися відновити, але фізіологію не обдуриш.

Тим паче у «Карпат» грали футболісти 1995 року народження, а в нас вийшло відразу три людини 1997 року. Півтора тайми мені дуже сподобалися. Вели 2:0, але пропустили три м'ячі. Дуже неприємно програвати в таких поєдинках. До того ж узагалі нічого не передбачало подібного. Фактично всі три голи були пропущені нами після стандартних положень. Наприкінці матчу продемонстрували якийсь дитячий футбол, що неприпустимо.

- Свою роль зіграв і необов'язковий пенальті?

- Загалом, наш голкіпер відстояв гру непогано, позаду панував повний спокій. Але воротарі такий народ... Півтора тайми все було нормально, але потім кудись вибіг, заробив 11-метровий... Але нічого страшного, будемо розбиратися.

- Обидва м'ячі наприкінці зустрічі пропустили з «другого поверху» після подач із флангів...

- Втратили концентрацію. У кожного з наших футболістів був опонент, проти якого він мав діяти персонально. Ми два дні розмовляли, казали хлопцям, що під час штрафних або кутових кожен грає зі своєю людиною ...

- На старті поєдинку через травму поле залишив Віктор Циганков. В екстреному порядку довелося робити корективи?

- Ні, нічого особливого робити не довелося. Неприємно, звичайно. Головне, щоб у нього не було нічого серйозного. Замість Віктора ми випустили на поле Богдана Душина, який весь матч виглядав дуже пристойно й гідно.

- Подібна поразка на старті чемпіонату може якось надломити хлопців у психологічному плані?

- Ні, будемо рухатися далі. Ми працювали лише десять днів, а в «Карпат» цей же склад U-19 грав у минулому чемпіонаті. Вважаю, ми виглядали дуже гідно й мали перегравати їх – це сто відсотків.

- У нинішньому сезоні «Динамо» U-19 складається з хлопців різних вікових груп?

- Так, у нас грає половина команди випускників Академії. Це хлопці 1996 року народження. До них додалися ще три футболісти 1997 року, а також четверо – 1995 року. Що стосується новачків, то в другому таймі в нас з'явився нападник Мирослав Токарський.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер