Анатолію Волку – 45! Вітаємо!

Анатолію Волку – 45! Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 45 років менеджеру з міжнародних питань ФК «Динамо» Анатолію Волку.

З ювілеєм іменинника привітав президент клубу Ігор Суркіс.

Шановний Анатолію!

Від усієї дружної динамівської родини та від мене особисто прийміть щирі привітання та найкращі побажання з нагоди ювілейної дати!

Займаючи протягом багатьох років відповідальну посаду в клубі, Ви завжди демонстрували найвищі професіоналізм та залученість до процесу. Супровід переговорів від імені клубу, представництво «Динамо» на міжнародних зустрічах та матчах, ведення ділового листування з нашими міжнародними та українськими партнерами та колегами, обговорення контрактів з гравцями та тренерами, допомога їм у найрізноманітніших питаннях – це лише вершина айсберга того величезного обсягу роботи, який Ви виконуєте з дня у день і який залишається поза увагою любителів футболу.

Ви є невід'ємною частиною нашої «динамомашини», відіграючи важливу роль у забезпеченні її стабільного функціонування. Робота 24/7, у стресових умовах – не кожен готовий на це, але Ви цього ніколи не цуралися через Вашу щиру любов до футболу та київського «Динамо», за що я Вам дуже вдячний.

У день Вашого ювілею бажаю міцного здоров'я, сімейного благополуччя, успіхів у всіх справах і, звичайно, якомога скорішого миру в нашій прекрасній країні!

З повагою,

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер