Австрія – Україна. Одні налаштовані на реванш, інші відпрацювати тактичні схеми

Австрія – Україна. Одні налаштовані на реванш, інші відпрацювати тактичні схеми

Цього разу суперниками «жовто-синіх» стане національна команда Австрії. Гра відбудеться в тірольському Інсбруку на стадіоні «Тіволі Ной», що знаходиться лише в кількох кілометрах від місцевого міжнародного аеропорту. Арена (розміри поля 105 x 68) вміщує 30,000 глядачів та на ній проводилися матчі Євро-2008.

Команда Олега Блохіна, яка оселилася в готелі Seeresidentz, що в селі Вальзеє, проводить планові заняття (на фото). Погода з усталеною температурою між 14 та 18 градусами, що називається, благоволить та дає можливість нашим збірникам, серед яких більшість складають київські динамівці, працювати й готуватися до майбутньої гри у відмінних кліматичних умовах.

На думку головного спеціаліста ДЮСШ «Динамо» Олександра Іщенка, старший тренер збірної Олег Блохін буде використовувати майбутню зустріч для випробування того варіанту команди, який і буде основним на Євро-2012.

- Упевнений, що з австрійцями Олег Володимирович буде награвати ті тактичні схеми, які будуть використані на чемпіонаті Європи.

Австрійська команда під керівництвом 51-річного Марселя Коллера (попереднє місце роботи німецький «Бохум») готується до матчу з Україною на своїй тренувальній базі в Зеєфельді. Вчора гравці провели о 10.00 ранкове тренування й на думку капітана австрійці, який грає на клубному рівні за португальський «Порту» Марка Янка, із нетерпінням чекають на матч із суперником, який їх переграв у листопаді минулого року у Львові 2:1.

Нагадаємо, що сьогодні гру Австрія – Україна із 21.30 у прямій трансляції можна буде подивитися на телеканалі «Інтер».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер