Благодійний матч. «Боруссія» Дортмунд - «Динамо» Київ. Трансляція 26 квітня о 19:00

Благодійний матч. «Боруссія» Дортмунд - «Динамо» Київ. Трансляція 26 квітня о 19:00

Наступний поєдинок у рамках благодійного турне, що проходить під гаслом «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»), київське «Динамо» проведе у Дортмунді проти місцевої «Боруссії».

Матч відбудеться у вівторок, 26 квітня, на найбільшому стадіоні Німеччини Signal Iduna Park, який вміщує понад 80 тисяч глядачів, та розпочнеться о 18:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом).

Благодійна зустріч «Боруссія» Дортмунд – «Динамо» відбудеться за підтримки УЄФА, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства соціальної політики України та Міністерства закордонних справ України.

Продаж квитків на матч здійснюється у квитковому онлайн-магазині дортмундської «Боруссії». Усі бажаючі, які не мають можливості відвідати матч, можуть приєднатися до збору коштів на підтримку українців, придбавши спеціальний браслет солідарності #StandWithUkraine у фан-шопі «Боруссії» Дортмунд.

Нагадаємо, мета проведення благодійних матчів «Динамо» – інформування міжнародної спільноти про жахливу війну в Україні та збір коштів для підтримки українців, які постраждали від російської воєнної агресії.

Трансляція матчу відбудеться на телеканалах 2+2, 1+1 International, 1+1 video, Київстар ТБ, Footballhub, М1, Vodafone TV, Youtube-каналі «Динамо» та Динамо Київ TV.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер