Богдан Редушко: «У Німеччині отримуємо важливий та цінний досвід»

Богдан Редушко: «У Німеччині отримуємо важливий та цінний досвід»

Півзахисник «Динамо» U16 Богдан Редушко у матчі із «Бохумом» відзначився забитим м’ячем та результативною передачею. Після гри він поділився враженнями від поєдинку та перебування у Кельні:

- Сьогодні у нас був хороший суперник, на полі було багато боротьби, яку потрібно було виграти. Загалом, поєдинок був рівним. Ми пропустили першими, але не вимкнулися, провели атаку, у результаті якої зрівняли рахунок, а згодом забили другий м’яч.

- Ви перемагали з рахунком 3:1, але потім пропустили два м’ячі, із чим це пов’язано?

- Мабуть, трохи розслабилися, думали, що заб’ємо четвертий, адже у нас був хороший момент для цього, але ми його не реалізували. Одразу після цього пропустили самі – спрацювало відоме футбольне правило. Після цього суперник понісся уперед і забив третій м’яч, у підсумку – нічия 3:3.

- За три місяці ви провели багато контрольних матчів, як тобі рівень німецьких суперників?

- Порівняно з українськими командами, рівень місцевих колективів набагато вищий. Кожна команда бореться, грає на результат. Спаринги дуже корисні та дають багато інформації.

- Чи вже звикли до режиму? Як вдається поєднувати навчання в школі з футбольними тренуваннями та іграми?

- Так, вранці у нас уроки онлайн, потім обід і виїзд на тренування. Ми вже звикли, усе подобається. Цього тижня у нас були канікули, а з наступного понеділка знову відновиться навчання.

- Чи відчувається нестача офіційних матчів?

- Так, не вистачає напруження, коли потрібно будь-що вигравати кожен матч. Тут наші спаринги товариські. Якби був чемпіонат, відчували б інші емоції.

- Як почуваєшся морально? Чи вперше поїхав з дому так надовго?

- Так, вперше. Дай боже, щоб війна закінчилася якнайшвидше, ми повернулися до України та готувалися до чемпіонату країни. Але, на жаль, вдома зараз несприятлива ситуація – немає електроенергії, вимикають світло, тож поки що краще нам бути тут, ніж там. Та додому все одно хочеться.

- Чи підтримуєш зв’язок із батьками?

- Звісно, кожного дня, авжеж, сумую за рідними, як і всі хлопці.

- Як на твою думку, німецький період вплине на подальшу футбольну кар’єру?

- Безперечно, це важливий досвід. В Україні ми усіх перемагали з великим рахунком, а тут ігри більш непоступливі. Повторюся, це цінний досвід.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер