Чемпіонат U19. «Динамо» - «Інгулець» - 3:0. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Динамо» - «Інгулець» - 3:0. Звіт про матч

У стартовому матчі другої частини сезону «Динамо» U19 приймало на клубній базі у Віті-Литовській «Інгулець».

«Біло-сині», які крім поновлення чемпіонату, протягом останніх двох тижнів готувалися до матчу 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА проти лісабонського «Спортинга», на цю гру вийшли в оптимальному складі. У старті юнацької команди з’явилися Руслан Нещерет, Антон Боль, Володимир Бражко, Олександр Яцик, які тренувалися на зимових зборах і з першою командою. З трибуни гру юних динамівців у компанії президента клубу спостерігав головний тренер «Динамо» Мірча Луческу, а також весь тренерський штаб першої команди.

Команда Ігоря Костюка з перших хвилин встановила контроль над м’ячем та грою, притиснувши гостей з Кіровоградської області до воріт. Вже першу 15-хвилинку стійка воріт двічі рятувала ворота гостей після пострілів Самби Діалло та Назара Волошина.

Діалло на початку гри був найактивнішим на полі, створюючи одну за одною проблеми захисникам «Інгульця». Гості притиснулись до своїх воріт, обороняючись великими силами, і динамівцям довелося задіювати дальній обстріл – почергово ударами з-за меж штрафного майданчика воротам команди з Петрового погрожували Бражко та Яцик.

Проте киянам відверто не щастило під час завершення атак, до того ж дуже надійно на останньому рубіжі діяв Микола Ярош, який став героєм першого тайму.

Утім, утримати свої ворота на замку бодай до перерви йому не вдалося: на останній хвилині тайму захисник «Інгульця» повалив на газон Назара Волошина, хоча епізод не вимагав таких радикальних дій для стримування атаки. Арбітр призначив безсумнівний пенальті, який чітко реалізував Володимир Бражко.

На початку другого тайму господарі поля продовжили обстріл воріт «Інгульця» з метою якомога швидше довести свою перевагу в рахунку до комфортної, адже мінімальна перевага в рахунку не відображала подій на полі.

Кияни домоглися свого на 64-й хвилині, реалізувавши красиву комбінацію. Діалло майстерно зберіг м’яч в оточенні кількох суперників та віддав ку центр на Царенка. Антон одразу ж м’яко закинув м’яч до штрафного майданчика за спини захисникам, куди швидко увірвався Діалло і, після невеликого рикошету від захисника ударом в один дотик переправив м’яч у ворота, не опускаючи на газон.

А за десять хвилин рахунок став розгромним. Назар Волошин з правого флангу розгорнув атаку, швидко перевівши у центр на Бенедюка, а той, перебуваючи перед штрафним майданчиком, передачею в один дотик вивів на рандеву з голкіпером Попова, прокинувши м’яч поміж ніг захисникові «Інгульця». Попов без проблем переграв голкіпера, спрямувавши м’яч у кут воріт.

«Динамо» не залишило суперникам жодних шансів та здобуло впевнену перемогу, завдяки якій утримує перше місце у турнірній таблиці.

Чемпіонат U19. 19 тур

«Динамо» - «Інгулець» - 3:0

23.02.2021. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Нещерет, Малиш, Боль, Дячук, Бенедюк, Бражко, Яцик (к) (Скрипник, 77), Н.Волошин (Блізніченко, 84), Царенко (Мельніченко, 77), Діалло (Мехді, 84), Горбач (Попов, 63)

«Інгулець»: Ярош, Гаврилюк, Жилінський (к), Свіріпа, Железняк, Бойко (Іваниця, 62), Кіріченко (Хоменко, 54), Гончаров (Чабан, 67), Донцов, Цуркан, Кабаченко.

Голи: Бражко (45+2, пенальті), Діалло (64), Попов (73)

Попередження: Железняк (36)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер