Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Арсенал» - 5:2

Чемпіонат U-19. «Динамо» – «Арсенал» - 5:2

Розпочав голепад у ворота Георгія Копаліані на 10-й хвилині високий нападник «біло-синіх» Роман Яремчук (на фото). Проте вже через 12 хвилин «каноніри» зусиллями Дмитра Жикола зрівняли рахунок, який протримався рівним до 43-ї хвилини зустрічі, на якій Максим Тищенко знову вивів команду Валентина Белькевича вперед.

У другій половині зустрічі перевага динамівців стала беззаперечною, що й було підтверджено ще трьома м'ячами, забитими все тими ж Яремчуком, який оформив дубль, і Тищенком, який записав на свій рахунок хет-трик. У гостей другий м'яч до їхнього активу приніс точний удар Богдана Немитова.

У підсумку «біло-сині» продовжили свою безпрограшну ходу в чемпіонаті, яка складає вже 11 матчів, а форвард команди Максим Тищенко з дев'ятьма забитими голами зміцнив своє лідерство в гонці найкращих бомбардирів серед команд, які змагаються в групі А.

Чемпіонат U-19

09.10.2012. Чапаївка. НТБ «Динамо». 150 глядачів

«Динамо» «Арсенал» 5:2 (2:1)

«Динамо»: Бущан (Солдатенко, 80), Шевчук, Ковтун, Чумак, Милютин, Полегенько, Харатін (к), Мироненко (Єфремов, 53), Кузик, Яремчук (Савченко, 73), Тищенко.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер