«Чорноморець» - «Динамо» - 1:6. Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

«Чорноморець» - «Динамо» - 1:6. Післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу підбив підсумки результативної перемоги над одеським «Чорноморцем» у матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги.

– Як ви можете оцінити старт команди після повернення збірників?

- Троє збірників не грали сьогодні, але коли ми зібралися після паузи, я привітав футболістів зі збірної України з досягнутим результатом і побажав подальшого успіху. Команда зробила це за допомогою гравців «Динамо», адже наших представників у збірній було багато. Вони мають три місяці на підготовку до стикових матчів. Я хочу, щоб мої гравці вирушали до збірних у хорошому стані, щоб приносити користь національним командам, і в такому ж стані поверталися.

У той же час футболісти, які залишилися в розташуванні клубу, протягом двох тижнів працювали з нами, і працювали добре, що було видно на футбольному полі. Вони знали, що гратимуть, і зробили свою справу добре. Це створює здорову конкуренцію у команді.

- Чи чекали ви настільки великого рахунку сьогодні?

- Ні, такого великого рахунку я не очікував. Але різниця в досвіді та велике бажання наших гравців призвели до такого великого рахунку. Досвіду у нашої команди більше і, повторюся, ми грали з великим бажанням і прагненням перемогти.

- Сьогодні до заявки було включено Олександра Яцика. Чи є це авансом для нього та чи варто очікувати його дебюту за першу команду в наступних матчах?

- Я стежу за всіма гравцями – молодіжного складу та тими, хто виступає в оренді. Це сигнал для кожного з них, що ворота першої команди для них відчинені. Я міг би включити будь-якого гравця юнацького складу до заявки на сьогоднішню гру, наприклад – Вівчаренка чи Бражка. Але я вибрав капітана, який уособлює гру команди, що добре виступає і в Юнацькій лізі УЄФА, і в чемпіонаті України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер