Гол Томаша Кендзьори допоміг збірній Польщі розгромити Сан-Марино

Гол Томаша Кендзьори допоміг збірній Польщі розгромити Сан-Марино

Динамівський захисник Томаш Кендзьора сьогодні зіграв за національну збірну Польщі в матчі кваліфікації ЧС-2022. На Національному стадіоні у Варшаві поляки приймали команду Сан-Марино.

Вже у першому таймі м’яч побував у воротах суперників Польщі двічі: Кароль Свідерські відкрив рахунок на 10-й хвилині, а ще через 10 хвилин власні ворота вразив Крістіан Бролі, намагаючись перервати простріл до штрафного.

На 50-й хвилині Томаш Кендзьора, який відіграв увесь матч, відзначився своїм першим голом за збірну Польщі, що йому вдалося провести після відскоку, вразивши «дев’ятку» воріт суперників. 27-річний Кендзьора виступає у складі «білих орлів» з 2017 року, провівши за цей час 25 офіційних матчів.

А в останні хвилини поєдинку Польща довела рахунок до розгромного: забиті м’ячі до свого активу записали Адам Букса та Кшиштоф Пентек.

Перемога над аутсайдером відбірної групі І з рахунком 5:0 дозволила Кадрі закріпитися на 3-й позиції у турнірній таблиці, наблизившись на відстань одного пункта до Албанії та відірвавшись від Угорщини на чотири очки. Свій наступний поєдинок команда Томаша Кендзьори проведе 12 жовтня – в гостях у албанців.

Фото - PAP

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер