Денис Бойко: «Воротарі до другої частини сезону готові»

Денис Бойко: «Воротарі до другої частини сезону готові»

Воротар київського «Динамо» Денис Бойко підбив підсумки трьох зборів команди в Іспанії та Туреччині та розповів про готовність команди до другої частини сезону:

- Три збори – це незвично, адже зазвичай узимку ми проводили по два. Трохи змінився режим підготовки, вона зайняла більше часу. Прикро, що ми не вийшли у весняну частину єврокубків, тому збори вийшли довшими. Але нічого страшного, добре, що між зборами була можливість 2-3 дні відпочити. Хтось хотів, міг полетіти додому або побачитися з сім'ями в Туреччині. Загалом, ми виконали хорошу роботу, готуємося тут уже не перший рік, умови були відмінними, тому все добре.

- Луческу особливу увагу приділяє обороні, саме тому команда у чотирьох матчах не пропустила жодного м'яча?

- Так, справді акцент робиться на грі в обороні, ми відпрацьовуємо різні схеми. Мені складно сказати, чи готові футболісти на даний момент, напевно, це питання до тренерів – тільки вони можуть сказати, в якому функціональному стані перебувають гравці. Можу сказати лише за себе та колег-воротарів – ми на сьогодні готові до другої частини сезону.

- Як команда підтримує Артема Бесєдіна та допомагає йому повернутися на свій колишній високий рівень?

- Артем великий молодець, після такої важкої травми відновився за короткий термін. Ми всі його підтримуємо, бажаємо успіху, якнайшвидше набрати свою оптимальну форму і вийти на колишній рівень, щоб допомагати хлопцям на футбольному полі.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер