Денис Попов: «Минай» показав хороший спротив, користуючись нашими ж помилками»

Денис Попов: «Минай» показав хороший спротив, користуючись нашими ж помилками»

Захисник "Динамо" Денис Попов провів повний матч проти "Миная" в 5-му турі української Прем'єр-ліги (1:0), відновившись після травми плеча. Після гри динамівець прокоментував виїзну перемогу:

- Вітаємо з перемогою! У першому таймі гра була рівною, "Минай" навіть переважав у гостроті. Чи готувалися до такого спротиву суперника?

- Містер казав нам готуватися до непростої гри, попереджав, що буде нелегко, буде в'язке поле. Тому ми були готові. Так, "Минай" показав дуже хороший спротив і створював багато моментів, користуючись нашими ж помилками. Слава Богу, що виграли. Зараз у нас нелегкий період, коли ми перебуваємо в пошуках своєї гри. Тому максимально налаштовуємося на кожний матч.

- Чи додавав труднощів в'язкий газон, адже на Закарпатті вже кілька днів ідуть дощі?

- Так, поле було слизьким, хоч ми й вийшли на залізних шипах. Футболісти нашої команди падали, у мене теж було кілька таких моментів. Якість газону була не дуже доброю. 

- Як почуваєшся фізично, відігравши повний матч після травми?

- Почуваюся непогано. Однак я вийшов на гру, провівши лише три тренування. Тому були помилки, без них в процесі адаптації ніяк. Але найголовніше, що команда здобула три очки, а індивідуальна гра залишається на другому плані.

- У другому таймі "Динамо" краще вдавалися позиційні атаки, які корективи тренерський штаб вніс у перерві?

- Тренери попросили додати в швидкості та агресивніше грати з м'ячем. Потрібно відзначити і футболістів "Миная", які не зупинилися, побігли вперед на останніх хвилинах. Фінальний відрізок матчу вийшов напруженим. 

- Здобуті три очки покращили настрій перед виїздом команди до Ренна?

- Три очки - це добре, але у нас зараз не така ситуація, щоб можна було цьому радіти. Тому потрібно проаналізувати свої помилки та вдосконалити гру, щоб добре виступити в Лізі Європи та продовжувати перемагати в чемпіонаті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер