Динамівці вітають із Новим роком

Динамівці вітають із Новим роком

У ці дні триває зимова перерва в українському футболі, а у гравців – відпустка. Динамівці проводять її у різноманітних містах та країнах, лише дехто залишився у Києві. Хтось уже повернувся додому, а хтось продовжує насолоджуватися відпочинком. «Динамо» - це велика родина. Перебуваючи в різних куточках світу, у переддень Нового року від імені всієї команди динамівці щиро вітають своїх відданих уболівальників із новорічними святами.

Сергій Сидорчук:

- Дорогі уболівальники, вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю здоров’я, злагоди та добра вашим оселям.

Денис Бойко:

- Любі уболівальники, хочу привітати вас із прийдешнім Новим роком та Різдвом і побажати міцного здоров’я, успіхів, натхнення та усього найкращого. Зі святами!

Віталій Буяльський:

- Хочу привітати усіх уболівальрників «Динамо» із прийдешнім Новим роком та побажати здоров’я, щастя, натхнення, щоб ваші мрії збувалися. Перемог вам!

Олександр Сирота:

- Шановні уболівальники, вітаю усіх із прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай у кожній оселі панує щастя та злагода. А ми зробимо усе можливе, щоб вас частіше радувати.

Віктор Циганков:

- Усім привіт, вітаю вас із прийдешніми святами, бажаю міцного здоров’я, гарного настрою та усього найкращого у наступному році.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер