«Динамо» - «Барселона»: матчеві ювілеї динамівців

«Динамо» - «Барселона»: матчеві ювілеї динамівців

У домашньому поєдинку з іспанською «Барселоною» динамівці Києва мали шанси завоювати очки, однак у підсумку мінімально поступилися, пропустивши єдиний гол від Ансу Фаті.

Зустріч на НСК «Олімпійський» стала ювілейною одразу для кількох гравців «біло-синіх».

Томаш Кендзьора провів 175-й матч на клубному рівні: 49 ігор польський захисник «Динамо» зіграв у єврокубках, 112 – в чемпіонатах, 10 – в Кубку та 4 – в Суперкубку.

125-й матч на клубному рівні провів динамівець Микола Шапаренко: 29 ігор – у єврокубках, 84 - в чемпіонатах, 10 – в Кубку та 2 – в Суперкубку.

Для Беньяміна Вербича поєдинок із «Барселоною» став 115-м на клубному рівні: 29 ігор словенський легіонер «Динамо» провів у єврокубках, 76 - в чемпіонатах, 8 – в Кубку та 2 – в Суперкубку.

95-й матч на клубному рівні зіграв Карлос де Пена: 21 гра на рахунку уругвайця в єврокубках, 66 - в чемпіонатах, 5 – в Кубку та 3 – в Суперкубку.

45-й єврокубковий матч у складі українських клубів провів Олександр Караваєв, 15-й - Богдан Лєднєв.

Окрім того, Богдан Лєднєв провів 30-й матч на клубному рівні: 7 ігор – у єврокубках, 18 - в чемпіонатах, 4 – в Кубку та 1 – в Суперкубку.

А бразилець Вітіньйо провів проти каталонців свій 10-й матч на клубному рівні: 2 гри на рахунку динамівця – в єврокубках, 6 - в чемпіонатах, 1 – в Кубку та 1 – в Суперкубку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер