«Динамо» – «Бенфіка» – 0:2: післяматчева пресконференція Роджера Шмідта

«Динамо» – «Бенфіка» – 0:2: післяматчева пресконференція Роджера Шмідта

Головний тренер лісабонської "Бенфіки" Роджер Шмідт прокоментував перемогу над київським "Динамо" (2:0) у першому матчі плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, що відбувся у польській Лодзі.

- Це була непроста та напружена гра, як ми й очікували. Перемога у першому матчі з рахунком 2:0, до того ж на виїзді – це хороший результат для нас. Але зіграно лише перший тайм протистояння.

"Динамо" показало себе якісною командою, особливо в атаці. Їм вдавалися хороші швидкості, комбінації – зокрема, у другому таймі. Нам було складно оборонятися, але захисники зіграли надійно, а в деяких моментах нашу команду рятував голкіпер, здійснивши чудові сейви.

Як далеко може зайти "Бенфіка"? Не знаю, як на це відповісти. Ми ще на півдорозі до групового раунду. Наша перемога свідчить лише про те, що ми добре підготувалися та налаштувалися, і ми не хочемо втратити цю перевагу. Ми добре провели першу гру, але у футболі можливо все. Тому ми повинні поважати суперника, бути уважними та зосередженими у матчі-відповіді.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер