«Динамо» – «Фенербахче»: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Динамо» – «Фенербахче»: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу підбив підсумок заключного матчу групового етапу Ліги Європи проти турецького "Фенербахче", в якому "біло-сині" поступилися з рахунком 0:2.

- Ми припустилися двох помилок, які дозволили "Фенербахче" виграти цю гру. У двох матчах із турками ми двічі пропустили після кутових, одного разу після ауту, ще одного разу - після помилки захисту. Тим не менш, "Фенербахче" сьогодні грав добре, це дуже хороша команда, з сильними гравцями. Вони були дуже мотивованими, ми ж грали за свою честь. Наші гравці проявили на полі характер. Це позитивний момент, який я побачив у сьогоднішньому матчі.

- "Динамо" зараз може сконцентруватися на українській першості. Яке завдання команда ставить перед собою в подальшому?

- Ми дуже добре розпочали цей сезон, пройшовши "Фенербахче" і "Штурм" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Протистояти "Бенфіці" було вже складно, тому що ми почали переміщатися між Україною та Польщею двічі на тиждень. Це мало великий вплив, адже у нас не було постійного місця для тренувань і свого стадіону. Коли ми почали одночасно грати в чемпіонаті України та Лізі Європи, стало неможливо контролювати ситуацію. 

Зараз ми повернемося до України та почнемо в нормальному режимі грати в чемпіонаті, проводячи домашні матчі в Києві. Тому вже не матимемо проблем із постійними переїздами. Дуже шкода, що ми фінішували на останньому місці в групі Ліги Європи. На мою думку, ми не заслуговуємо на такий підсумок. За інакших обставин ми могли б досягти більш успішного результату. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер