«Динамо» на зборах. Вечірнє тренування після переїзду до Франції

«Динамо» на зборах. Вечірнє тренування після переїзду до Франції

Заночувавши в Люцерні після контрольного матчу з місцевим клубом, сьогодні після сніданку делегація "Динамо" автобусом вирушила до Ліона, у передмісті якого оселилася. Дорога між швейцарським і французьким містами заняла трохи більше п'яти годин, після чого футболісти отримали час на короткий відпочинок. А вже о 6-й вечора за місцевим часом команда вирушила на тренування.

Тренувальна сесія динамівців проходила на арені "Стад П'єр Раджон" у Бургуен-Жальє, яка у вівторок прийме два матчі киян із "Ліоном". Насичений графік підготовки та переїздів жодним чином не вплинув на бойовий настрій колективу. Тренуванню передувала активна розминка з використанням бар'єрів, після чого команда поділилася на три групи та приступила до вправ на покращення реакції та швидкості у великих квадратах. Головним завданням цієї вправи було втримати м'яч, передаючи його максимум у два дотики.

Основна частина тренування була присвячена тактиці та роботі над атакою та обороною. Тренерський штаб ретельно готує підопічних до зустрічі з "Фенербахче" у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, до першого матчу з яким лишилося трохи більше тижня. Уся команда з нетерпінням очікує цього протистояння, адже відчуває відповідальність перед рідною державою та прагне подарувати радість усім українцям перемогами на європейській футбольній арені.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер