«Динамо» проведе благодійний матч з ФК «Івердон Спорт»

«Динамо» проведе благодійний матч з ФК «Івердон Спорт»

Після перерви на матчі збірних київське Динамо поновить серію благодійних ігор під гаслом «Play for Peace. Stop the War».

26 червня «біло-сині» проведуть матч із ФК «Івердон Спорт» (Швейцарія). «Івердон Спорт» виступає у другому за рангом дивізіоні чемпіонату Швейцарії – 1-й лізі або Challenge Лізі – де він посів 8-е місце з 10-ти за підсумками сезону 2021/22.

Зустріч відбудеться у неділю, 26 червня, на міському стадіоні в Івердон-ле-Бені. Початок зустрічі – 17:00 за київським часом.

***

У рамках благодійної серії Match for Peace. Stop War in Ukraine!» з 12 квітня по 13 травня «Динамо» провело 7 матчів у європейських містах, зігравши з польською «Легією», турецьким «Галатасараєм», румунським «ЧФР 1907 Клуж», німецькою «Боруссією Дортмунд», хорватським «Динамо», швейцарським «Базелем» та естонською «Флорою».

Під час цих матчів та завдяки супутнім благодійним заходам та аукціонам було зібрано понад 25 000 000 грн.

29 травня ФК «Динамо» став одним із співорганізаторів міжнародного благодійного телемарафону Save Ukraine — #StopWar, у рамках якого через глобальну фандрайзингову систему UNITED24 вдалося зібрати на рахунки МОЗ понад 6 000 000 грн. Ці кошти будуть відправлені на закупівлю рентген-апаратів С-арки для лікарень регіонів, які приймають поранених.

Сумарно у межах обох проектів спільними зусиллями вдалося зібрати понад 31 000 000 грн.

***

Нагадаємо, вже в середині липня «Динамо» розпочне свій шлях у Лізі чемпіонів із 2-го кваліфікаційного раунду.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер