«Динамо» проведе благодійний матч із «Янг Бойз»

«Динамо» проведе благодійний матч із «Янг Бойз»

Київське «Динамо» продовжує серію благодійних ігор під гаслом «Play for Peace. Stop the War». Визначився ще один суперник «біло-синіх» на зборах у Швейцарії, де наша команда готується до нового сезону з 24 червня.

Після поєдинків зі швейцарськими ФК «Івердон Спорт» (26 червня), «Лозанна Спорт» (29 червня) та «Сьйоном» (2 липня) підопічні Мірчі Луческу проведуть матч із ще одним представником цієї країни - «Янг Бойз».

«Янг Бойз» виступає у найвищому за рангом дивізіоні - Суперлізі Швейцарії та є одним із найуспішніших клубів країни, 15-разовим переможцем швейцарської першості та 7-разовим володарем Кубка. У минулому сезоні 2021/22 наш суперник фінішував на третій позиції у швейцарській Суперлізі.

Майбутня зустріч відбудеться у вівторок, 5 липня, на арені Stade Universitaire Saint-Léonard у місті Фрібур. Початок матчу заплановано на 18:30 за місцевим часом (19:30 за Києвом).

Квитки на матч «Янг Бойз» - «Динамо» можна придбати за посиланням.

Як і інші міжнародні товариські матчі «Динамо», гра з «Янг Бойз» матиме благодійний характер. Усі виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Нагадаємо, у рамках благодійної серії «Match for Peace. Stop War in Ukraine!» з 12 квітня по 13 травня «Динамо» провело 7 матчів у європейських містах, зігравши з польською «Легією», турецьким «Галатасараєм», румунським «ЧФР 1907 Клуж», німецькою «Борусією Дортмунд», хорватським «Динамо Загреб», швейцарським «Базелем» та естонською «Флорою». Під час цих матчів та завдяки супутнім благодійним заходам та аукціонам було зібрано понад 25 млн гривень.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер