«Динамо» - «Шахтар». Пресконференція Роберто де Дзербі

«Динамо» - «Шахтар». Пресконференція Роберто де Дзербі

Головний тренер «Шахтаря» відповів на питання журналістів під час післяматчевої пресконференції на «Олімпійському».

- На цьому тижні ви провели дві гри без Траоре, і в двох матчах «Шахтар» не забив жодного м'яча. Це проблема?

- Цікаве питання. Вважаю, що це випадковість. Особливо сьогодні. Оскільки я бачив, що тільки одна команда домінувала в матчі від початку і до кінця, і це був Шахтар. На жаль, у нас травмовані Фернандо, Траоре і Мораес. І тому у нас були труднощі з тим, щоб забити гол, але насправді я дуже задоволений тим, як ми зіграли, у нас було багато потенційних шансів забити.

«Динамо» - це чемпіон минулого сезону з відривом в 11-12 очок. І бачити, що в кінці гри вони просто тягнули час - це великий знак для нас, щоб ми були впевнені в наших силах.

- Чи вважаєте ви результат закономірним або «Шахтар», на вашу думку, заслужив перемогу?

- Вважаю, що ми заслужили забити гол. Але, звичайно, «Динамо»- це сильна команда, вони виграли всі трофеї в Україні в минулому сезоні. Та в цьому сезоні все почалося заново, і ми вже виграли Суперкубок. І сьогоднішній матч показав, що ми заслужили більшого. Але грати проти «Динамо» завжди складно. Вважаю, що мої гравці провели сьогодні дуже хороший матч.

- Це вже друге українське класико для вас. Наскільки для вас ці матчі вже стали принциповими? Чи можна порівняти їх за емоціями з італійськими дербі?

- Ні як гравець, ні як тренер, я ніколи не представляв ні «Інтер», ні «Мілан». Зрозуміло, що цей матч дає мені великий стимул і мотивацію, щоб показати максимально, на що я здатний.

- У першому таймі основна загроза вашим воротам виходила з правого флангу. У чому причина цього?

- Ви маєте рацію. Пов'язано це з тим, що Марлос запізнювався при поверненні в оборону. У цій зоні суперники доставили нам труднощі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер