«Динамо» та МОЗ відкривають пункт вакцинації на НСК «Олімпійський»

«Динамо» та МОЗ відкривають пункт вакцинації на НСК «Олімпійський»

ФК «Динамо» (Київ) турбується про своїх уболівальників та громадян України. Спільно з Міністерством охорони здоров’я наш клуб організував на території НСК «Олімпійський» пункт вакцинації.

Кожен охочий упродовж двох днів, 31 жовтня та 1 листопада, зможе зробити собі щеплення від COVID-19. У пункті будуть чергувати кілька мобільних бригад медиків, тому плануємо уникнути черг та інших незручностей.

Усі витрати по організації вакцинації будуть покриті ФК «Динамо» (Київ). Для всіх бажаючих вакцинація безкоштовна.

Вакцини сертифіковані, їхня справжність, якість та умови зберігання гарантує Міністерство охорони здоров'я України. Досвідчений професійний медичний персонал, визначений МОЗ, забезпечить швидкий та безпечний процес вакцинації для кожного громадянина України, який завітає до пункту на НСК «Олімпійський».

31-го жовтня пункт вакцинації працюватиме з 10.00 до 17.00, 1-го листопада – з 11.00 до 19.00. Пункт буде працювати у залі «Олімпійський двір», вхід на територію стадіону через «Захід-1», «Північ-1,2».

ФК «Динамо» (Київ) підтримує заклик Президента України Володимира Зеленського та Міністерства охорони здоров’я України про вакцинацію.

Ми закликаємо футбольних уболівальників відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я оточуючих людей і вакцинуватися від небезпечного вірусу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер