«Динамо» у Туреччині. День 2. Візит головного тренера національної збірної

«Динамо» у Туреччині. День 2. Візит головного тренера національної збірної

Київське «Динамо» виходить на фінальний етап підготовки до поновлення сезону.

Вчора команда знову прибула до Анталії, де «біло-сині» планують працювати протягом 10 днів у рамках завершального міжсезонного збору.

У день прильоту команда провела контрольний матч проти представника першої ліги Сербії «Інджиї», у якому здобула впевнену перемогу з рахунком 4:0.

Одразу після фінального свистка ті футболісти, які провели на полі менше часу, з'явившись у ході другого тайму, залишилися на полі та розпочали додаткове тренування. А на другий день збору в програмі роботи команди значилося два заняття.

Під час ранкового тренувальне поле «Динамо» на центральній арені спортивного комплексу Mardan відвідав головний тренер національної збірної України Олександр Петраков. Вже 24 березня динамівцям у складі синьо-жовтої дружини належить зійтися у двобої з шотландцями у плей-офф кваліфікації на Чемпіонат світу – 2022, який пройде у Катарі.

Після приїзду на стадіон на команду чекала тривала теоретична установка у роздягальні від Мірчі Луческу. Саме заняття мало ігровий характер. Після розминки команда виконувала вправу, спрямовану відпрацювання передач. При цьому Містер раз-по-раз коригував дії своїх підопічних.

Втішно, що у загальній групі вже тренувалися Олександр Андрієвський, який пропустив другий зимовий збір, а також Денис Попов, який відновився після важкої травми.

Також повноцінну участь у тренуванні брав Руслан Нещерет, який працював зі спеціальною маскою на обличчі, яка захищала перенісся. Нагадаємо, Руслан зламав ніс у зіткненні з гравцем норвезького «Буде-Глімт» в останньому матчі першого збору і, як і Олександр Андрієвський, повністю пропустив другий збір.

Наприкінці тренування Руслану, як і іншим голкіперам, довелося добряче попрацювати, коли гравці групи атаки один за одним завдавали ударів по воротах.

Увечері команда знову повернеться на поле Mardan Stadium та зосередиться на тактичних вправах. А вже завтра проведе другий контрольний матч на цьому зборі. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер