«Динамо» в Іспанії. День 3. Робота над функціональною готовністю та зміцнення ігрової структури

«Динамо» в Іспанії. День 3. Робота над функціональною готовністю та зміцнення ігрової структури

Київське «Динамо» продовжує підготовку до весняної частини сезону в Іспанії, а саме у провінції Аліканте.

У середу «біло-сині» провели два тренування на футбольному полі. Вранці погода трохи змінилася, було хмарно та прохолодно. Проте вже після обіду хмари розвіялися, і запанувала звична для цих країв погода.

Гравці відчули зміну погоди лише під час виходу з автобуса на полі. Потім почалася насичена робота, і ніхто вже не думав про температуру повітря.

Під час ранкового заняття поле було поділено на дві половини, на кожній з яких гравці виконували різні вправи.

На одній половині була робота з м'ячами – спочатку традиційні квадрати, а потім міні-турнір, такий самий, як був організований і на день раніше – на три команди, які змагалися на маленькому полі по черзі, тоді як третя група виконувала бігову вправу на протилежній половині поля. Воно являло собою складний маршрут, протягом якого кожен футболіст повинен був оббігати або перестрибувати через різні тренувальні стійки, то сповільнюючись, то знову прискорюючись.

Після проходження такого маршруту гравці виглядали досить втомленими, і при цьому з великим бажанням знову приступали до футбольних баталій, де на полі панували справжні емоції.

Вечірнє заняття було присвячене відпрацюванню командних дій в обороні та атаці, контролю м'яча.

Перед його початком Мірча Луческу провів досить тривалу установку прямо на полі. «Хочу, щоб ви контролювали м'яч, вели гру, щоб на полі не було випадковостей. Захисники мають витримувати структуру. Гравці атаки також повинні тримати м'яч і грати по нашій структурі, поки не розкачають оборону суперника і не створять гольовий момент. Буду зупиняти тренування і виправляти вас прямо на полі».

У четвер, як і у вівторок, ранкове заняття команда знову проведе у фітнес-залі готелю, а ввечері працюватиме на футбольному полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер