«Динамо» в Швейцарії: два тренування напередодні матчу зі «Сьйоном»

«Динамо» в Швейцарії: два тренування напередодні матчу зі «Сьйоном»

Динамівці продовжують підготовку до нового сезону, перебуваючи на тренувальному зборі у Швейцарії.

У п’ятницю «біло-сині» провели два тренування. У ранковому взяли участь збірники та легіонери, які продовжують набирати форму. Тренування видалося дуже інтенсивним.

Після ранкового заняття команда повернулася до готелю, зібрала речі та вирушила в дорогу – тепер кияни базуватимуться у гірській місцевості, неподалік від міста Сьйон. Тут динамівці перебуватимуть під час основної частини зборів, і більшість спарингів буде зіграна неподалік.

Пообідавши та відпочивши, команда вирушила на вечірнє тренування. Перед його початком привітання з Днем народження приймав Владислав Дубінчак, якому у цей день виповнилося 24 роки. Партнери по команді влаштували імениннику традиційний «коридор», який цього разу був набагато довшим ніж зазвичай, адже на зборі наразі присутні 33 гравці.

Саме заняття розпочалося з пробіжки та ефективної розминки, під час якої були задіяні фішки та конуси. Далі гравці працювали в інтенсивному темпі в квадратах, тримаючи або відбираючи м’яч. Команда відпрацьовувала точність передач, побудову атак та налагоджувала зіграність.

Після приїзду збірників та легіонерів колектив возз’єднався, настрій у гравців бойовий. При цьому всі розмови, звісно ж, про новини з України… Усі гравці сповнені сумом та скорботою у зв’язку з подіями, що відбулися напередодні вночі на Одещині…

Нагадаємо, матч «Сьйон» - «Динамо» відбудеться у суботу, початок о 20:00 за київським часом. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер