“Динамо” – “Ворскла”. Післяматчова прес-конференція

“Динамо” – “Ворскла”. Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко (головний тренер “Динамо”):
-Нам було важко готуватися до гри, адже усі ще не забули матч з “Ювентусом”. Навіть за продемонстрованої у середу непоганої гри, але без бажаного результату, залишається неприємний осад, від якого не так вже й легко позбавитись.

Сьогодні наш склад був дещо експериментальним, адже у лазареті чергові поповнення. Одразу п’ять гравців не змогли взяти участь у матч: травмовані Саблич, Гавранчич і Пеєв. Через перебір жовтих карток гру пропускали Несмачний і Хацкевич. Тому вибір виконавців в мене був обмежений. У багатьох вийшовших проти “Ворскли” накопилася втома, але хлопці показали характер. Сьогоднішня гра не відрізнялась змістом від вересневої (тоді динамівці перемогли 8:0, - прим.авт.), різниця тільки в реалізації створених моментів.

-Чому матч розпочався об 18.30, а не кількома годинами раніше? Це дозволило б збільшити кількість глядачів…
-Граючи за такого чільного графіку, для нас важлива кожна година. Також було прохання телебачення перенести початок матчу з 19.00 на півгодини раніше. Ми пішли на зустріч. І на інший час “Динамо” погодилось би. Хоча ми не готові грати, наприклад, о 15.00, адже тренувальний процес підлаштований під більш пізніший початок матчу.

-Була інформація, що перша гра з “Бешикташем” буде перенесена із Стамбула в Київ. Прокоментуйте її…
-Гра переноситись не буде. Ми обсудили цей момент і вирішили все залишити на своїх місцях.

-Чому динамівці після останнього матчу внутрішньої першості не подякували своїм уболівальникам?
-Я обов’язково розберусь у цьому. В нас є традиція і, як правило, хлопці вітають глядачів. Не можу сказати, що вони забули. Можливо, були розчаровані досягнутим результатом. Вважаю, це було непорозуміння.

***

Андрій Баль (головний тренер “Ворскли”):
-По закінченні гри я подякував своїм підопічним за ту самовіддачу і бажання, продемонстроване в матчі з “Динамо”. Деякі гравці не виконали установку на гру, але, в цілому, результатом задовільнений. Ми грали від оборони з надією на контратаки. Частина з них нам вдалась, але підвела реалізація. Через тиждень на нас чекає матч-відповідь у Полтаві, де киянам легкої прогулянки не обіцяю.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер