Динамівці приєднаються до збірної України 3 травня

Динамівці приєднаються до збірної України 3 травня

Гравці київського «Динамо», які були викликані головним тренером національної збірної України Олександром Петраковим для підготовки до матчів плей-оф відбору ЧС-2022 та Ліги націй, прибудуть до розташування «синьо-жовтих» 3 травня.

Головна команда країни розпочне свій збір на базі національної асоціації Словенії 1 травня, а вже через два дні, 3 травня, до неї приєднаються 12 представників «Динамо».

"Набрав президента київського «Динамо». Конструктивно поговорили щодо збірної України. Ігор Суркіс запевнив, що всі футболісти ФК «Динамо» Київ, яких викликав Олександр Петраков, будуть у розташуванні збірної 3 травня. Дякую президенту «Динамо» за розуміння і підтримку національної збірної! Слава ЗСУ! Слава Україні!" - прокоментував ситуацію президент УАФ Андрій Павелко.

Нагадаємо, що виклик до лав національної збірної України отримали воротар Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Денис Попов, півзахисники Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, нападники Денис Гармаш і Артем Бєсєдін, а також хавбек Сергій Булеца, який виступає на правах оренди за луганську «Зорю».

Протягом травня у програмі підготовки збірної України заплановано проведення п'яти спарингів.

1 червня збірна України проведе у Глазго півфінальний матч плей-оф європейської кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії. Переможець дуелі у фіналі плей-оф зустрінеться з Уельсом 5 червня.

Далі на «синьо-жовтих» чекають шість зустрічей у межах Ліги націй-2022/2023 проти збірних Шотландії, Ірландії та Вірменії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер