«Дніпро-1» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Дніпро-1» - «Динамо»: останні новини перед грою

Суддя Ярослав Козик дасть свисток про початок зустрічі о 19.00.

Команда Олександра Хацкевича вирушила до міста проведення матчу, як завжди, напередодні ввечері. Провівши тренування в Києві, динамівська делегація попрямувала в аеропорт. Літак із командою на борту злетів у небо о 20.00 та приблизно за годину  приземлився в Дніпрі. Місцем своєї дислокації команда традиційно обрала п’ятизірковий «Гранд Готель Україна», який розташований в історичному центрі міста.

У день гри у програмі команди запланована теоретична установка, після якої – обід та відпочинок. Виїзд на стадіон - о 17:15.

Тим часом вранці у день гри відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань. Серед іншого було затверджено, у формах яких кольорів зіграють команди. Динамівці проведуть гру у формі білого кольору (голкіпер – у жовтому), а господарі - у  темно-синій формі (воротар – у зеленому).

Зазначимо, що станом на ранок було продано трохи більше дев'яти тисяч квитків. Нагадаємо, «Дніпро-Арена» вміщує 31 тисячу глядачів. У день гри триває видача попусків і до гостьового сектору для вболівальників «Динамо» не з Києва. Для вболівальників нашої команди на стадіоні виділено сектор №28. Квитки на гостьову трибуну будуть видаватися безкоштовно перед входом на сектор.

На час початку матчу синоптики прогнозують теплу хмарну з проясненнями погоду, температура повітря +16-17 градусів тепла.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер