ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U16. «Динамо» - ДЮСШ ФА «Тернопіль» – 7:0

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U16. «Динамо» - ДЮСШ ФА «Тернопіль» – 7:0

У суботу, 23-го жовтня, відбулися матчі 8-го туру для команд чотирьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ. Академічні групи «Динамо» U16 та U14 вдома приймали ДЮСШ ФА «Тернопіль». Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» U16 лідирувало у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 21 очко після семи зіграних турів, а суперники йшли на четвертому місці, набравши 7 балів.

Поєдинок вийшов видовищним та результативним, з великою кількістю небезпечних моментів та завершився впевненою перемогою господарів з рахунком 7:0. Три м’ячі динамівці забили у першому таймі та ще чотири – у другому.

Динамівці з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль та заволоділи ініціативою. Але перший удар по воротах на свій рахунок записали гості, коли Кикіш справа змістився у центр та пробив із меж штрафного майданчика – після рикошету м’яч пролетів поруч зі стійкою. У складі ж динамівців удари по воротах до свого активу записали Лобко та Шевченко, але до по-справжньому гольових моментів справа не доходила. Близьким до взяття воріт був Білий, який завдавав удару з лінії штрафного майданчика у дальній кут, але воротар тернополян кінчиками пальців зміг дотягнутися до м’яча та перевести його на кутовий. А це стандартне положення вже призвело до взяття воріт: після подачі до штрафного майданчика на удар Лобка головою зреагував голкіпер, а на добиванні першим опинився Захарченко та з лінії воротарського майданчика переправив м’яч у сітку – 1:0 на користь господарів.

Після забитого м’яча кияни продовжували володіти ініціативою та грати першим номером. Вони високо пресингували суперника, швидко перехоплювали м’яч при його втраті та стрімко переходили від однієї фази гри до іншої. Хороший удар записав до свого активу Білий – воротар зреагував. А ось наступна спроба Давида виявилася більш вдалою: після подачі зі штрафного, здавалося, гості відбилися, але Білий підхопив м’яч та чудовим дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика подвоїв рахунок. А ще через три хвилини Давид зробив дубль – після чергової навісної передачі зі штрафного у виконанні Чубова Шевченко відпасував м’яч під удар Білому, і той із району півкола перед штрафним майданчиком ударом у дотик спрямував м’яч у сітку. З таким рахунком команди і пішли на перерву.

У другому таймі ситуація на полі майже не змінилася – динамівці вели гру під свою диктовку, а тернополяни більше оборонялися та розраховували на контратаки. Одна з них вийшла достатньо небезпечною – м’яч пролетів у лічених сантиметрах над поперечиною, хоча наш воротар Суркіс контролював ситуацію. Та гострішими все-таки виглядали динамівці, і не лише гострішими, а і результативнішими. Спочатку Кузик забив чудовим ударом з району правого кута воротарського майданчика, а через кілька хвилин відзначився Калин, для якого усе зробив Кузик: Любомир спочатку завдав удару по воротах сам, потім підібрав м’яч після сейву голкіпера та зробив передачу у центр штрафного майданчика на Дикого, для якого не склало труднощів спрямувати його у сітку – 5:0.

До фінального свистка ще встиг відзначитися Кузик, який влучним ударом метрів з 9-ти завершив прострільну передачу партнера з флангу та оформив дубль. А вже у компенсований час остаточний рахунок з пенальті, призначеного за фол воротаря проти нашого гравця у своєму штрафному майданчику встановив Пашко, впевнено реалізувавши одинадцятиметровий удар. У підсумку – 7:0 на користь киян.

Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U16 проведе за тиждень, 30-го жовтня, коли у рамках 9-го туру ДЮФЛ на виїзді зіграє із донецьким «Шахтарем».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. 8-й тур

«Динамо» - ДЮСШ ФА «Тернопіль» – 7:0 (3:0)

«Динамо»: 71. Суркіс, 4. Кусий (21. Дикий, 52), 5. Захарченко, 23. Бельчиков (19. Пашко, 41), 14. Іщенко (6. Хмельовський, 52) 16. Чубов (18. Кузик, 41), 8. Білий, 9. Задорожний (20. Мариновський, 41), 10. Лобко (7. Осипенко, 41), 13. Коробов, 22. Шевченко (3. Кузьменко, 52).

ДЮСШ ФА «Тернопіль» (стартовий склад): 12. Хабло, 18. Керничний, 5. Якубовський, 19. Махнацький, 32. Бобко, 10. Кикіш, 18. Співак, 7. Миць, 11. Бошко, 77. Царюк, 15. Шайко.

Голи: Захарченко (16), Білий (27, 31), Кузик (52, 76), Дикий (59), Пашко (80+2, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер