Ерік Гарсія: «Наша команда готова морально та фізично»

Ерік Гарсія: «Наша команда готова морально та фізично»

Захисник «Барселони» поділився очікуваннями від повторної зустрічі з «Динамо» під час передматчевої пресконференції.

- Ця гра дуже важлива, бо якщо ми виграємо, наша доля в групі знову буде в наших руках.

Усі ми знаємо, наскільки це буде важко з огляду на далекий переїзд та погоду. На нашому полі вони ускладнили нам життя і на виїзді навряд чи буде інакше. Проте команда готова морально та фізично.

Френкі (Де Йонг) та Рональд (Араухо) – ключові гравці для нас, а Ансу та Усман (Дембеле) – гравці, які можуть робити різницю. Це чудові новини, що вони повернулися.

Коли я ухвалив рішення повернутися до «Барселони», я був упевнений у своєму рішенні, і це не змінилося. У нас чудова команда, і навіть незважаючи на те, що результати не такі, як нам би хотілося, ми ще маємо пройти довгий шлях цього сезону. У нас конкурентоспроможна команда.

Останнім часом я почуваюся добре, впевнено та більш комфортно. Я хочу продовжувати допомагати команді.

Я сам перший критикую себе, і я знаю, що мені потрібно вдосконалюватися... Знаю, що були ігри, в яких я міг зіграти краще, але я працюю над покращенням. Сподіваюся, що залишусь у «Барсі» надовго і допомагатиму команді.

Серхі (Бархуан) допомагає команді. Він має зробити нас сильнішими – у нас були результати, які були проти нас, але я впевнений, що з деякими змінами від тренера, за умови, що ми здобудемо кілька хороших результатів, ми зростатимемо як команда.

Команда знаходиться в хорошій психологічній формі навіть незважаючи на те, що зараз не найкращий період. Ми вмотивовані, і ми хочемо змінити ситуацію на краще.

Фото - ФК Барселона

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер