Ерік Рамірес зіграв свій перший повний матч за збірну Венесуели

Ерік Рамірес зіграв свій перший повний матч за збірну Венесуели

У неділю відбулися чергові матчі південноамериканської кваліфікації на ЧС-2022 у Катарі.

З нещодавніх пір у київського «Динамо» є свій представник в одній з південноамериканських збірних – центрфорвард Ерік Рамірес захищає кольори Венесуели.

Ерік провів повний матч за свою національну команду, яка зустрілася на виїзді з Перу. Це його третій матч за збірну, другий – у стартовому складі та перший повний, проведений без замін. Рамірес дебютував за збірну 14 жовтня минулого року, зігравши кілька хвилин у матчі кваліфікації ЧС-2022 з Парагваєм. Кілька днів тому він провів 35 хвилин у грі відбору з Аргентиною.

Венесуельці поступилися Перу з рахунком 0:1, пропустивши єдиний гол на 35-й хвилині. Світовим скандалом завершився матч лідерів, Бразилії та Аргентини, який так і не було дограно.

У турнірній таблиці кваліфікаційної групи після 8 проведених турів Венесуела посідає останнє, 10-е місце з 4-ма очками. Від 4-го рядка, який дає пряму путівку на мундіаль, Венесуела відстає на 8 пунктів, від 5-го, що виводить до міжконтинентального плей-офф – на 6. Утім, попереду ще 10 турів кваліфікації.

Свій наступний матч збірна Раміреса проведе у ніч на 10 вересня за київським часом. Венесуельці зіграють на виїзді з Парагваєм.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер